Biomed allimed kapszula 60 db

Biomed allimed kapszula 60 db

Raktáron

Támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.

3 002 Ft
egységár: 50,03 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999525621102
Márka:Biomed
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed allimed kapszula 60 db Részletes leírás

BIOMED ALLIMED KAPSZULA 60 DB

Fokhagyma-, galagonya- és medvehagyma - kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A medvehagyma és a fokhagyma támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. A galagonya hozzájárul a megfelelő szívműködéshez és véráramláshoz.

Semleges illat és íz, növényi kapszulahéj. 5 mg standardizált alliin + allicin.

A fokhagyma előnyösen befolyásolja a vérzsír- és a koleszterinszintet. A medvehagyma és a fokhagyma támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. A galagonya támogatja a szív működését, javítja az oxigénellátást és a perifériák vérellátását.hozzájárul a megfelelő szívműködéshez és véráramláshoz.

A medvehagyma és a fokhagyma tradicionálisan használt közkedvelt gyógy- és fűszernövény. A galagonya a népi és a hivatalos orvoslástradicionálisan használt gyógynövénye.

A termékben található medvehagyma- és fokhagyma-kivonat ellenőrzött mennyiségben tartalmazza a hatásban szerepet játszó allicin és alliin nevű vegyületeket.

Javasolt adagolás: felnőtteknek naponta 2x1 kapszula. Lehetőség szerint étkezés után, rágás nélkül, bő folyadékkal nyelje le. 

HatóanyagokNapi adagban (2 kapszula)
Fokhagyma kivonat  300 mg
Aliin tartalom 4,50 mg
Galagonya kivonat 200 mg
Flavonoid tartalom (vitexin-2-ramnozid és hiperozid) 3 mg
Medvehagyma kivonat 100 mg
Allicin tartalom 0,60 mg

ÖSSZETEVŐK
Fokhagyma kivonat (Allium sativum L.) 150 mg/kapszula, galagonya virágos hajtásvég kivonat (Crataegus monogyna L.) 100 mg/kapszula, hidroxi-propil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), medvehagyma kivonat (Allium ursinum L.) 50 mg/kapszula, színezék (kalcium-karbonát), csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid).

Figyelmeztetés: A fokhagyma és medvehagyma nagyobb mennyiségben alkalmazva növelheti a véralvadási időt. Véralvadásgátló gyógyszert szedők a készítmény szedéséről egyeztessenek kezelőorvosukkal! Tervezett műtéti beavatkozást megelőzően 2 héttel a készítmény szedését fel kell függeszteni. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget kérjük, ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

Tárolás: száraz helyen, 10 – 25 °C között tartandó. 
OGYÉI not. szám: 28272/2022.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.