Dr.herz szerves cink 60 db

Dr.herz szerves cink 60 db

Nincs raktáron

  A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez .

Kosárba
EAN kód:5999564541287
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.herz szerves cink 60 db Részletes leírás

A Dr. Herz Jól Hasznosuló Szerves Cink Tabletta hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, hozzájárul a bőr, a köröm, a haj normál állapotának fenntartásához.

 

A Cink:-hozzájárul a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához,-részt vesz a makrotápanyagok és zsírsavak normál anyagcseréjében,-hozzájárul a normál látás és csontozat fenntartásához,-az immunrendszer normál működéséhez,-a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,-a normál szellemi működés fenntartásához.

Aktív hatóanyagtartalom a napi adagban:

Cink (szerves kötésű cink-glükonátból) 25mg, NRV* 250%
Összetevők: cink-glükonát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, hidroxipropil-metil-cellulóz, (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), fényező anyag (zsírsavak), nedvesítőszer (glicerin).

Ajánlott napi adag: 1 tabletta Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.