Zöldvér colon ctrl por 200 g

Zöldvér colon ctrl por 200 g

Raktáron

A Colon Control 46 db összetevőjének köszönhetően igen változatos hatásmechanizmusát tekintve. Legtontosabb tulajdonsága a magas rosttartalomban rejlik. Az élelmi rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát.

4 905 Ft
egységár: 24,52 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998219308220
Márka:Zöldvér
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldvér colon ctrl por 200 g Részletes leírás

A Colon Control 46 db összetevőjének köszönhetően igen változatos hatásmechanizmusát tekintve. Legtontosabb tulajdonsága a magas rosttartalomban rejlik. Az élelmi rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát.A benne található almapektin hatékonyan tisztítja a beleket. Mivel nem emészthető, vízben oldódó rost, az emésztést képes befolyásolni. A polifenolok és a C-vitamin, antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetoen részt vesznek a sejtek szabadgyökök elleni védekezésében, míg a C-vitamin a vírusok és baktériumok elleni védelmet is támogatja.

A gomba poliszacharidok a szervezet védelmi rendszerét segítik.Az MSM pozitív hatású az emésztésre és bélrendszer perisztaltikájára.A bromelin és papain enzim részt vesz a fehérje bontásában, hozzájárulnak az emésztés normál komfort-érzésének fenntartásához.A növényi komponensek és az MSM a szervezet normál pH-szintjének fenntartását segítik.Összetevők: rozskorpa, kaporlevél, sütőtökpor, kókuszrost, citrusrost, almapektin, kombucha por, inulin, spárgapor, tárkony levélpor, cikória gyökérpor,céklapor , torma gyökérpor, káposzta por , koriandermag por , búzafű por , színezék (növényi szén), petrezselyem levélpor , lenmag por , koral kalcium , MSM , rozmaring levélpor , brokkoli por , izlandi zuzmó, papaya levélpor , kurkuma, L‐aszkorbinsav , zöldtea levélpor, Himalája‐só, olajfa levélpor , ananász gyümölcspor , fekete bodza bogyópor , fehér mustármag por, fekete köménymag por, csillagánizs por, kis ezerjófűpor, gyermekláncfűgyökérpor, máriatövis magpor, cickafark növénypor, oregano levélpor, shiitake gombapor , magnézium‐szulfát, kálium‐klorid, bromelin , cayennei bors.Felhasználási javaslat: naponta 2x1 csapott adagolókanál egy pohár vízben elkeverve.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.