Adamo anyalevél 50 g

Adamo anyalevél 50 g

Raktáron

Az Adamo szenna, vagy másnéven anyalevél, természetes hashajtó székrekedésre. Az anyalevél, vagy más néven szenna, a világ egyik legáltalánosabban használt drogja, mint növényi hashajtó. Emellett fogyasztó, anyagcsere-fokozó, epehajtó, bőrtisztító, valamint reuma elleni és vérkeringést javító teák alkotórésze.

376 Ft
egységár: 7,51 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998009116042
Márka:Adamo
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Adamo anyalevél 50 g Részletes leírás

Az Adamo szenna, vagy másnéven anyalevél, természetes hashajtó székrekedésre.Az anyalevél, vagy más néven szenna, a világ egyik legáltalánosabban használt drogja, mint növényi hashajtó. Emellett fogyasztó, anyagcsere-fokozó, epehajtó, bőrtisztító, valamint reuma elleni és vérkeringést javító teák alkotórésze.Figyelem! Nagyobb adagokban mellékhatásként kellemetlen hascsikarást okozhat. Hosszú távú vagy nagy mennyiségű fogyasztása nem javasolt. Az anyalevél irritálja és szárítja a nyálkahártyát, így gyulladások, tápcsatornafekély, kiszáradás, legyengült, hasmenéses állapotok esetén, illetve görcsöknél a fogyasztása nem ajánlott. A gyomor és a belek sebei, fekélyei esetén kimondottan ártó hatása van. Használata terhességi, szoptatási időszak alatt és 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott! Szárító hatása miatt ügyeljen a folyadék bevitelre.Adagolása: A szokásos adag 1-2 gramm levélpor vagy aprított levél 2,5 dl vízzel leforrázva.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.