Adamo cickafarkfű 50 g

Adamo cickafarkfű 50 g

Raktáron

A cickafarkfű-teát ajánljuk meghűlés esetén, de ez a növény a nők számára igazán hasznos, mivel nagyon kedvezően befolyásolja a női medence szerveit. Menstruációs görcsök enyhítésére kúraszerűen kortyoljunk el mindennap 2-3 csészével.

332 Ft
egységár: 6,64 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998009116202
Márka:Adamo
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Adamo cickafarkfű 50 g Részletes leírás

A cickafarkfű-teát ajánljuk meghűlés esetén, de ez a növény a nők számára igazán hasznos, mivel nagyon kedvezően befolyásolja a női medence szerveit. Menstruációs görcsök enyhítésére kúraszerűen kortyoljunk el mindennap 2-3 csészével. Külső és belső vérzések, nyílt sebek gyógyítására is használják, de borogatást tehetünk belőle napégésre is. Elősegíti a gyorsabb gyógyulást, és a fájdalmas gyulladás megszűnését. Migrén, fejfájás, frontérzékenység esetén is igen hatásos. A cickafark közvetlenül és nagymértékben hat a csontvelőre és így fokozza a vérképződést. Adagolása: A szokásos adag 1-2 gramm levélpor vagy aprított levél, termés.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.