Yogi tea bio kurkumás chai 34 g

Yogi tea bio kurkumás chai 34 g

Raktáron

Biotermék. Ajurvédikus kurkuma-, gyógynövény- és fűszerkeverék. .

1 430 Ft
egységár: 42,07 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4012824404120
Márka:Yogi
Kiszerelés:34 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yogi tea bio kurkumás chai 34 g Részletes leírás

Az erős Földanya növesztette csodálatos, aranyló kurkuma. Még a nehéz, zűrzavarokkal teli időszakokban is segít, hogy jól érezzük magunkat. Ízletes chai fűszerekkel és egy csipetnyi fahéjjal ízesítve tárul elénk erős aromája. Hagyja, hogy elvarázsolja! Akkor különösen ízletes, ha egy cseppnyi édesítővel és tejjel vagy annak valamilyen (vegán) megfelelőjével szervírozzuk.

A kurkuma ízének hangsúlyozásához a legjobb, ha úgynevezett Arany tejet készítünk: egyszerűen forralja fel a teafiltert tejben (100°C), majd hagyja ázni 5 percen keresztül, végül adja át magát az élvezeteknek!

Összetevők: kurkumagyökér* (55%), fahéj* (14%),
édesgyökér*, gyömbér* (7%), kardamom* (3%), fekete bors*, alma*, édeskömény*, szerecsendió*, kakaóbabhéj*, szegfűszeg*
*=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.