Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrre 200 ml

Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrre 200 ml

Raktáron

Tiszta Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrűeknek is! Bőrre permetezve pillanatok alatt felszívódik. Használatával kellemetlen mellékhatások nélkül, könnyen és kényelmesen biztosítható a szervezet napi magnézium mennyisége.

4 464 Ft
egységár: 22,32 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860167013
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrre 200 ml Részletes leírás

Egy flakonnyi Ősi Magnézium koncentrátummal hónapokra garantálhatja szervezete magnéziumszükségletét anélkül, hogy tabletták szedésével terhelné emésztőrendszerét!

Ezt a terméket azoknak ajánljuk, akiknek az Ősi Magnézium koncentrátum a használat során csípő, viszkető érzést okoz. Az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett magnézium koncentrátum hatékony megoldás a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe. A bőrön át felszívódó Ősi Magnézium koncentrátummal Ön nem terheli a szervezetét és emésztőrendszerét, miközben természetesen és hatékonyan gondoskodhat a megfelelő magnéziumszint biztosításáról. A praktikus 30 ml-es kiszerelés a legkisebb kézitáskában is elfér, nyaralások, utazások ideális kiegészítője.

Általános szabály, hogy az Ősi Magnézium koncentrátum javasolt mennyisége az Ön testsúlyához mérten 6-8 mg/kg. 2,5 ml (fél teáskanál) koncentrátumban 125 mg elemi magnézium található. Természetesen az optimális mennyiséget befolyásolja a magnézium kúra kezdetekor fennálló magnéziumhiány mértéke is. Rendszeres használat esetén alkalmanként 12-15 fújás elegendő és hatékony mennyiséget jelent. A koncentrátum naponta több alkalommal is használható.

Használat előtt távolítsa el a bőr felületéről a testápolót és más krémet, majd óvatosan fújja vagy öntse tenyerébe a megfelelő mennyiséget, és finoman masszírozza be a végtagokba. Izomgörcs esetén permetezze egyenesen a célterületre a koncentrátumot. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Tipp: Az Ősi Magnézium testápolók tovább erősítik a koncentrátum hatását, és megakadályozzák, hogy a magnéziumsó kiszárítsa a bőrfelületet.

Az Ősi Magnézium koncentrátum egyik legfontosabb előnye, hogy nem terheli meg a gyomrot és az emésztőrendszert, miközben gyors, természetes megoldás a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra. Emellett helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat. Segíti az izmok működését és a stressz elleni küzdelmet, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát. Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.