Cornexi Vörösáfonyás - Meggyes protein édesítőszerrel vegán zabkása 50 g

Raktáron

Cornexi Vörösáfonyás - Meggyes protein édesítőszerrel vegán zabkása 50 gJellemzőkPróbáld ki hideg vízzel! , 1 perc és kész, 25% búza-, borsó- és kenderfehérjével, Vegán, Édesítőszerrel - hozzáadott cukor nélkül, Vörös áfonyával + meggyel Termék információk Miért pont búza-, borsó- és kenderfehérje? • a fehérje (vagy protein), a szénhidrátok és a zsírok mellett egyike a három tápanyagfélének, melyre szervezetünknek a kimagasló teljesítőképességéhez szüksége van az élet minden területén • a búzafehérjének magas a glutamintartalma • a borsó- és a kenderfehérje a legjobb növényi eredetű fehérjeforrások • együtt teljes fehérjeforrást alkotnak, így az állati fehérjéket nem fogyasztók számára is tökéletes alternatíva lehet • az oligofruktóz pedig a teltségérzetet fokozza • és természetesen az ízélmény sem marad el! Vörös áfonyás-meggyes zabkása édesítőszerrelMIÉRT PONT A ZAB? gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban: a B-vitaminok mellett többek között cinket, magnéziumot és vasat tartalmaz jelentős növényi fehérjeforrás magas rosttartalma miatt hosszabb ideig telítettségérzést okoz, így támogatja a diétátÖsszetevőkzabpehely 59%, búzafehérje, oligofruktóz, kukoricakeményítő, kókusztejpor, ízfokozó (glicin), borsófehérje, liofilizált meggydarabok 1, 5%, aszalt vörös áfonya apríték 1, 5% (vörös áfonya, ananászlé, rizsliszt, növényi olaj (napraforgó)), kenderfehérje, aromák, étkezési sav (citromsav), étkezési só.

333 Ft
egységár: 6,67 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998038313207
Márka:Cornexi
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cornexi Vörösáfonyás - Meggyes protein édesítőszerrel vegán zabkása 50 g Részletes leírás

Cornexi Vörösáfonyás - Meggyes protein édesítőszerrel vegán zabkása 50 g

Jellemzők
Próbáld ki hideg vízzel!, 1 perc és kész, 25% búza-, borsó- és kenderfehérjével, Vegán, Édesítőszerrel - hozzáadott cukor nélkül, Vörös áfonyával + meggyel

Termék információk

Miért pont búza-, borsó- és kenderfehérje?
• a fehérje (vagy protein), a szénhidrátok és a zsírok mellett egyike a három tápanyagfélének, melyre szervezetünknek a kimagasló teljesítőképességéhez szüksége van az élet minden területén
• a búzafehérjének magas a glutamintartalma
• a borsó- és a kenderfehérje a legjobb növényi eredetű fehérjeforrások
• együtt teljes fehérjeforrást alkotnak, így az állati fehérjéket nem fogyasztók számára is tökéletes alternatíva lehet
• az oligofruktóz pedig a teltségérzetet fokozza
• és természetesen az ízélmény sem marad el!

Vörös áfonyás-meggyes zabkása édesítőszerrel

MIÉRT PONT A ZAB?

gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban: a B-vitaminok mellett többek között cinket, magnéziumot és vasat tartalmaz
jelentős növényi fehérjeforrás
magas rosttartalma miatt hosszabb ideig telítettségérzést okoz, így támogatja a diétát


Összetevők
zabpehely 59%, búzafehérje, oligofruktóz, kukoricakeményítő, kókusztejpor, ízfokozó (glicin), borsófehérje, liofilizált meggydarabok 1,5%, aszalt vörös áfonya apríték 1,5% (vörös áfonya, ananászlé, rizsliszt, növényi olaj (napraforgó)), kenderfehérje, aromák, étkezési sav (citromsav), étkezési só.

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK ADATOK: 100G TERMÉKBEN
Energia: 1607kJ (382kcal)
Zsír: 8g
– amelyből telített zsírsavak: 3,3g
Szénhidrát: 47g
– amelyből cukrok* 3,8g
Rost 13g
Fehérje: 25,1g
Só: 0,2g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.