Docteur Ékes Antibakteriális Kéztisztító Koncentrátum 200 Ml

Docteur Ékes Antibakteriális Kéztisztító Koncentrátum 200 Ml

Raktáron

Antibakteriális Kéztisztító Koncentrátum.

710 Ft
egységár: 710,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567690302
Márka:Docteur Ékes
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Docteur Ékes Antibakteriális Kéztisztító Koncentrátum 200 Ml Részletes leírás

Docteur Ékes Kézfertőtlenítő termékei

Korunkat érintő Covid19 vírus terjedésének idején, minden esetben hangsúlyozni kell a higiénia fontosságát, hiszen a megelőzésben döntő szerepet játszik.

A Docteur Ékes Antibakteriális Kéztisztító Koncentrátum javasolt minden olyan esetben, amikor a kéz hatékony, higiénés tisztítása szükséges.
Tegyen a száraz tenyerébe 2 ml antibakteriális kéztisztító koncentrátumot, jól oszlassa el a kéz minden területén: tenyerén, kézfején, kéz hajlatain, ujjak között, körömágyak és a köröm alatti területeken, csuklóján. 30 másodperc elteltével, kevés vízzel habosítsa azt fel. Ezt követően folyó, bő vízzel öblítse le, majd szárítsa meg vagy egyszer használatos papír kéztörlővel törölje meg. 
 
Alkohol 70 %, Eukaliptuszolaj, Kvaterner ammónium-klorid
Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid hatásúak.



Docteur Ékes Antibakteriális Kéztisztító Koncentrátum 200 Ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:200
Csomagolási mértékegység:ml

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.