Bioco C-Vitamin 1000 mg italpor adag 120 db

Bioco C-Vitamin 1000 mg italpor adag 120 db

Raktáron

1000 mg C-vitamin  ital formájában.

2 849 Ft
egységár: 23,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103079
Márka:BioCo
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco C-Vitamin 1000 mg italpor adag 120 db Részletes leírás

BIOCO C-VITAMIN 1000MG ITALPOR ADAG 120 DB

Fogyasztását ajánljuk mindazoknak, akik a vízzel nyelhető szilárd tabletták / kapszulák helyett ital formájában szeretnének jelentős mennyiségű, adagonként 1000 mg C-vitamint fogyasztani. Különösen ajánlott azok számára, akik nyelési nehézséggel küzdenek (pl. idős korban lévők).

A készítmény az év bármely időszakában, többféle módon fogyasztható: télen keverheti langyos (de nem forró) teába, gyümölcslébe, melegebb időszakban javasoljuk vízben feloldani. Vízben oldva - cukormentes italként - azok számára is megfelelő, akik különösen figyelnek a cukorfogyasztásra.

Adagolás: felnőttek számára napi 1-2 adag italpor fogyasztása javasolt.

Összetevők: L-aszkorbinsav; maltodextrin; gyömbér ízű természetes aroma; citrom ízű természetes aroma; édesítőszer (szukralóz)

Tápérték 1 adag italporban (1,9g)
Energiatartalom: 27 kJ / 6 kcal
Zsír:  0 g 0 g - amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát:  0,84 g 1,68 g - amelyből cukrok 0,05 g 
Fehérje:  0 g 
Só:  0 g 

Hatóanyag 1 adag italporban (1,9g)
C-vitamin 1000 mg (1250 NRV%) 
*NRV% Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

OGYÉI notifikációs szám: 22887/2019

Tárolás: Az italpor érzékeny a páratartalomra, ezért minden használat után gondosan zárja vissza a termék kupakját! Első felbontás után javasolt 2 hónapon belül elfogyasztani! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi
ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.