Bioco Msm+C-Vitamin 750Mg+750Mg italpor 60 db

Bioco Msm+C-Vitamin 750Mg+750Mg italpor 60 db

Raktáron

MSM és C-vitamin, ital formájában.

3 598 Ft
egységár: 59,96 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103406
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Msm+C-Vitamin 750Mg+750Mg italpor 60 db Részletes leírás

Természetes aromával ízesített citrom ízű instant italpor, mely C-vitamint és metil-szulfonil-metánt (MSM-et) biztosít szervezetünk számára jelentős, adagonként 750 – 750 mg-os mennyiségben.

Ajánljuk mindazoknak, akik a vízzel lenyelhető szilárd tabletták / kapszulák helyett ital formájában szeretnének MSM-et és C-vitamint fogyasztani. Különösen ajánlott azok számára, akik nyelési nehézséggel küzdenek (pl. idős korban lévők).

Az MSM egy kéntartalmú szerves vegyület, amely az élő szervezetekben – így az emberi szervezetben is –  természetes módon előfordul.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontozat és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően. Részt vesz az idegrendszer normál működésében, a fáradtság és kifáradás csökkentésében.

Adagolás: Felnőttek számára napi 1-2 adag italpor fogyasztása javasolt.

Alkalmazási javaslat: Oldjon fel 1 adag italport 2 dl vízben, gyümölcslében, vagy langyos teában! 1 adag italpor egy vízszintesen csapott adagolókanálnak felel meg, az adagolókanál nagyobbik, 2,5 ml jelzésű végével mérve.  A C-vitamin érzékeny a magas hőmérsékletre, ezért ne tegye az italport forró teába! Feloldás után rövid időn belül fogyassza el!

Összetevők: metil-szulfonil-metán (MSM); L-aszkorbinsav; citrom ízű természetes aroma; étkezési sav (citromsav); édesítőszer (szukralóz)

Hatóanyagok, 1 adagban (1660 mg italporban): C-vitamin: 750 mg (937,5%)*, MSM -melyből kén: 750 mg 255 mg. *NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)


Tárolás: Az italpor érzékeny a páratartalomra, ezért minden használat után gondosan zárja vissza a termék kupakját! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.