Bioco Vegan Alga Kalcium-Tengeri Magnézium 60 db

Bioco Vegan Alga Kalcium-Tengeri Magnézium 60 db

Raktáron

Alga eredetű kalciumot, tengeri magnéziumot és további 7 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó tabletta.

4 302 Ft
egységár: 71,7 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103581
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Vegan Alga Kalcium-Tengeri Magnézium 60 db Részletes leírás

Bioco 100% Vegan alga kalcium & tengeri magnézium filmtabletta 60 db

Az Atlanti-óceán kristálytiszta északi vizeiben, az izlandi partoknál élő algából származó természetes kalciumot és tengeri magnéziumot további jól hasznosuló szerves ásványi anyagokkal és nyomelemekkel egészítettük ki, jelentős mennyiségű szerves vassal, kifejezetten a vegán étrendi igények alapján. A készítmény 9 féle hatóanyagot koncentrál, így biztosítja a szervezetünk számára fontos mineráliák bevitelét.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 2 filmtablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők: Tengeri alga (Lithothamnion calcareum); tengeri eredetű magnézium-hidroxid; vas-glükonát; fényező anyag (zsírsavak, polietilénglikol); cink-citrát; stabilizátor (polivinil-alkohol); színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok); réz-glükonát; mangán-szulfát; króm(III)-pikolinát; kálium-jodát; L-szeleno-metionin

Hatóanyagok 2 filmtablettában (NRV%)*
Kalcium (alga eredetű) 400 mg 50%
Magnézium (tengeri eredetű) 200 mg 53,3%
Vas (szerves formában) 28 mg 200%
Cink (szerves formában) 10 mg 100%
Réz (szerves formában) 1000 μg 100%
Mangán 2 mg 100%
Szelén (szerves formában) 55 μg 100%
Króm (szerves formában) 40 μg 100%
Jód 150 μg 100%
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)

Tárolás:A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)!

OGYÉI notifikációs szám: 24364/2020

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.