Schnitzer bio gluténmentes pizzalap 100 g

Raktáron

Merülj el az ízek birodalmában a Schnitzer Bio Gluténmentes Pizzalappal! Ez a 100 grammos bio csoda lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts gluténmentes pizzát otthon, élvezve a minőségi alapanyagok és az ízek tökéletes harmóniáját.

1 064 Ft
egységár: 10,64 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4022993045185
Márka:Schnitzer
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Schnitzer bio gluténmentes pizzalap 100 g Részletes leírás

Merülj el az ízek birodalmában a Schnitzer Bio Gluténmentes Pizzalappal! Ez a 100 grammos bio csoda lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts gluténmentes pizzát otthon, élvezve a minőségi alapanyagok és az ízek tökéletes harmóniáját.
A Schnitzer Bio Gluténmentes Pizzalap kizárólag magas minőségű, bio alapanyagokból készül, így garantáltan egészséges és finom választás. A vékony, ropogós tészta a tökéletes alap a sajtok és feltétek gazdag ízvilágának kibontakoztatásához.
Összetevők: kukoricakeményítő* 34%, víz, kukoricaliszt* 15%, rizs kovász* (rizsliszt*, víz), napraforgóolaj*, rizsliszt*, psylliumhéj*, borsófehérje*, lenmagliszt*, dextróz*, tengeri só, borkő* (kukoricakeményítő*, étkezési sav: kálium-tartarát, térfogat növelő szer: nátrium-karbonát), almarost*, sűrítőanyag: guargumi*, xantángumi, fűszerek*, citromkivonat*. *bio gazdálkodásból
Egyéb allergén információ: Nyomokban szezámmagot, szóját, csillagfürtöt és tojást tartalmazhat.
Glutén- és laktózmentes (laktóz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.