Dr. Chen Porc-vita c 5 proenzim tabletta 100 db

Dr. Chen Porc-vita c 5 proenzim tabletta 100 db

Raktáron

A Dr. Chen Porc-Vita C Tabletta, 5 proenzim építőelemmel járul hozzá az ízületek és porcok egészségéhez. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer használata elsősorban fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc- és ízületi rendellenességek esetén javasolt, C-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, ezáltal a porcok és csontok normál állapotának, működésének fenntartásához.

5 353 Ft
egységár: 53,53 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561422244
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Chen Porc-vita c 5 proenzim tabletta 100 db Részletes leírás

A Dr. Chen Porc-Vita C Tabletta, 5 proenzim építőelemmel járul hozzá az ízületek és porcok egészségéhez.

A speciális gyógyászati célra szánt tápszer használata elsősorban fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc- és ízületi rendellenességek esetén javasolt, C-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, ezáltal a porcok és csontok normál állapotának, működésének fenntartásához. A készítményben a C-vitamin glükozaminnal, MSM-el, kondroitinnal és II. típusú kollagénnel kiegészítve elérhető.

Kiszerelési egység: 1250 mg x 100 db

Figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény nem használható egyedüli tápanyag forrásként. Fogyasztása gyermekek számára nem ajánlott. Rákfélékre érzékenyek számára nem ajánlott. 3 hónapos folyamatos használat után néhány napos szünet közbeiktatása javasolt. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód. A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Adagolás (felhasználás): felnőttek számára napi 2 tabletta, 3 hónapig kúraszerűen, ügyelve a bőséges folyadék bevitelre.

Összetevők: Glükozamin-szulfát (rák eredetű), MSM (metil-szulfonil-metán), Kondroitin szulfát, Kollagén (II. típusú), C-vitamin, kukoricakeményítő, stabilizátor (magnézium sztearát), szilárdító anyag (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilén-glikol).

Hatóanyagok a napi adagolásra:

Aktív összetevők és tápérték

2 tablettában

100g készítményben

Glukozamin-szulfát

1420 mg

56,8 g

Kondroitin-szulfát

400 mg

16,0 g

Metil-szulfonil-metán (MSM)

400 mg

16,0 g

Kollagén (II. típusú)

100 mg

  4,0 g

C-vitamin (aszkorbinsav)

80 mg

  3,2 g

Energiatartalom

30,6 kJ / 7,4 kcal

1224 kJ / 295 kcal                       

Fehérje

0,1 g

  4,0 g

Szénhidrát

Ebből cukor

1,4 g

0,6 g

56,0 g

26,8 g

Zsír

Ebből telített zsírsav

  0 g

  0 g

   0 g

   0 g

Rost

  0 g

   0 g

Nátrium

  0 g

   0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

K. Zoltánné2022. 10. 11.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.