Attitude Sensitiv - Baba folteltávolító, 475 ml

Attitude Sensitiv - Baba folteltávolító, 475 ml

Raktáron

Illatmentes, hipoallergén és vegán folteltávolító .

1 769 Ft
egységár: 3,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:626232602593
Márka:Attitude
Kiszerelés:475 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Sensitiv - Baba folteltávolító, 475 ml Részletes leírás

Attitude Sensitiv - Baba folteltávolító

Illatmentes, hipoallergén és vegán folteltávolító növényi és ásványi alapú összetevőkkel, amelyek hatékonyan távolítják el azokat a makacs foltokat, melyeket gyerekek hagynak a ruhájukon.

Ez a természetes, praktikus spray-s folttisztító speciálisan olyan textíliákhoz kifejlesztett, amelyek később érzékeny bőrrel érintkeznek. Ideális babaruhákhoz.

Jellemzői:
eltávolítja a folt minden fajtáját
alkalmazható fehér és színtartó textíliák esetén
illatanyag mentes
hipoallergén

Alkalmazás
Használat előtt felrázandó. Fújja közvetlenül a foltra, hagyja rövid ideig hatni, majd mossa ki a mosógépben. Ne hagyja a terméket a ruhán megszáradni.

Összetevők
<5% nem ionos felületaktív anyagok / felületi nem ionos anyagok (kapril-glükozid, mirisztil-glükozid, lauril-glükozid), <5% enzimek (amiláz). Tartalmaz még / Tartalom aussi : Aqua / víz / eau, propándiol, tetranátrium iminodiszukcinate, avena sativa (zab / nyílte) mag kivonat, kalcium-klorid, nátrium-benzoát, citromsav.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.