Vitaking CalMag citrát +D3 (90)gkaps

Vitaking CalMag citrát +D3 (90)gkaps

Nincs raktáron

A kalcium, magnézium és D3-vitamin együttesen hozzájárulhatnak a csontok és fogak egészséges szerkezetének fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez. A citrát az egyik legjobban felszívódó formula! .

Kosárba
EAN kód:5999561257969
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking CalMag citrát +D3 (90)gkaps Részletes leírás

Napi ajánlott mennyiség: 3 gélkapszula

Vitaking Kalcium citrát + Magnézium citrát + D3-vitamin hatóanyagai 3 gélkapszulában:
Kalcium – 150mg
Magnézium – 75mg
D-vitamin -1200NE
Vitaking Kalcium citrát + Magnézium citrát + D3-vitamin összetevői:
Szója olaj, zselatin, kalcium-citrát, magnézium-citrát, nedvesítőszer: glicerin, emulgeálószer: szója lecitin, fényező anyag: méhviasz, víz, kolekalciferol.

Kalcium
Az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, nagyrészt csontokban és a fogakban található, a többi a sejtekben és a sejtek közötti térben raktározódik. Megfelelő mennyiségben pótolva nagy szerepe van a normál véralvadásban, segíti az idegrendszerben az ingerületek közvetítését, a szívizom és a csontváz izmainak egészséges működését, összehúzódását, a csontozat és a fogak egészségének megőrzését. Hatását magnéziummal, foszforral és D-vitaminnal együtt fejti ki a legjobban.

Magnézium
Az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet számára. Megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. A szükséges mennyiség pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, izomzat fenntartását, hozzájárul a fogak erősségéhez. Segít a fáradékonyság, a kifáradás csökkentésében, a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichológiai egyensúly megőrzésében.

D-vitamin
A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.