Naked 5 perces wok tészta csípős thai édes-chili 100 g

Raktáron

A tasak 2 adag. Szárított tojásos tészta édes chili szószban szárított pirospaprikával. Elkészítési idő 5 perc! Kevesebb mint 1% zsír. Kevesebb mint 180 kalória. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert.

848 Ft
egységár: 8,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5050665045316
Márka:Naked
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naked 5 perces wok tészta csípős thai édes-chili 100 g Részletes leírás

A tasak 2 adag. Szárított tojásos tészta édes chili szószban szárított pirospaprikával. Elkészítési idő 5 perc! Kevesebb mint 1% zsír. Kevesebb mint 180 kalória. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. Elkészítési javaslat: 1, 1 evőkanál növényi olajat melegítsen fel serpenyőben majd adjon hozzá 200 g felkockázott húst, és pirítsa készre. 2, Adjon a húshoz egy marék (80g) zöldséget és pirítsa tovább 1-2 percig. 3, A serpenyőben készült húshoz és zöldséghez adjon 300 ml forrásban lévő vizet és a tasak tartalmát. 4, Forralja fel, majd alacsony hőmérsékleten főzze további 4 percig, vagy amíg a folyadék el nem párolódik. Összetevők: Szárított tojásos tészta [lágybúza, durum búzadara, tojás, só, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-karbonát)], Cukor, Burgonyakeményítő, Természetes aromák ( búzát és szóját tartalmaz), Szárított pirospaprika, Fokhagymapor, Őrölt fűszerek (chilli, gyömbér, kömény), Szójaszósz por [maltodextrin, só, szójabab, búza], Só, Maltodextrin, Sav (citromsav), Színezék (paprika kivonat), Őrölt oregánó, Árpamaláta ecet kivonat. Allergéneket lásd az összetevőknél vastagon kiemelt betűkkel! Allergén: más gluténforrást is tartalmazhat

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.