Dr. Chen Probikum 7 + Multivitamin Kapszula 60 db

Dr. Chen Probikum 7 + Multivitamin Kapszula 60 db

Raktáron

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért.

3 797 Ft
egységár: 63,29 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561422213
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Chen Probikum 7 + Multivitamin Kapszula 60 db Részletes leírás

Probikum 7 Multivitamin - 60db

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Adagolás: Naponta 2x1 kapszula bő folyadékkal lenyelve. Antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Összetevők: kolin-bitartarát, zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), kukoricakeményítő, Inulin, élő baktérium flóra (Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum), cink-oxid, B5-vitamin (kalcium-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiamin-hidtoklorid), króm-pikolinát, folsav, nátrium-szelenit, K2-vitamin (menakinon), D3-vitamin (kolekalciferol), B12-vitamin (cianokobalamin).

Hatóanyagok napi 2 kapszulára:

Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum : 15,5 x 108 CFU

kolin 83 mg
C-vitamin 160 mg (NRV 200%)
D3-vitamin 10 µg (NRV 200%)
K2-vitamin 150 µg (NRV 200%)
B1-vitamin 2,2 mg (NRV 200%)
B2-vitamin 2,8 mg (NRV 200%)
B5-vitamin 12 mg (NRV 200%)
B6-vitamin 2,8 mg (NRV 200%)
B12-vitamin 5 µg (NRV 200%)
folsav 400 µg (NRV 200%)
cink 11,4 mg (NRV 114%)
króm 81,2 µg (NRV 202%)
szelén 110 µg (NRV 200%)

NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.