Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém

Raktáron

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló, hidratáló krém minden bőrtípusra.

1 374 Ft
egységár: 1 373,72 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8901138506384
Márka:Himalaya
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém Részletes leírás

Himalaya Herbals Tápláló bőrápoló krém - 150 ml

Általános bőrápoló krém mindennapos használatra. Minden bőrtípusra.
Könnyű, nem zsíros, napi használatra való általános bőrápoló krém, ami arckrémként, testápolóként, kézkrémként is használható. Egész napra való hidratálást és védelmet nyújt a bőrnek.

Fő összetevők:

  • Aloe vera (Aloe barbadensis): elsősorban intenzív hidratáló, de még számos egyéb jótékony hatásáról is ismert. Tápanyagokban gazdag, puhítja és táplálja a bőrt.
  • Indiai ginzeng (Withania somnifera): védi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.
  • Indiai kinofa (Pterocarpus marsupium): védi a bőr állapotát.

Használata: Megtisztított arcra és testre gyengéden masszírozza be a krémet. Így bőre megfelelő védelmet és táplálást kap.

Összetevők: Aqua, Mineral oil, Glycerin, Cetyl alcohol, Cetearyl ethylhexanoate, Glyceryl stearate SE, Cetostearyl alcohol, Triethanolamine, Parfum, Aloe barbadensis leaf extract, Pterocarpus marsupium wood extract, Glyceryl stearate & PEG-100 stearate, Phenoxyethanol, Carbomer, Withania somnifera root extract, Centella asiatica extract, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Disodium EDTA, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.