Jutavit Chondroitin-Sulphate Porcerő 800MG 60DB

Jutavit Chondroitin-Sulphate Porcerő 800MG 60DB

Raktáron

Jutavit Chondroitin-sulphate filmtabletta.

5 087 Ft
egységár: 84,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887074257
Márka:Jutavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jutavit Chondroitin-Sulphate Porcerő 800MG 60DB Részletes leírás

A kondroitin-szulfát a porc egyik fő alkotóeleme, hiánya a porc teherbíró képességéhez vezet. A kondoritin segíthet a porc elasztikus tulajdonságainak biztosításában.

Glükozamin:
A glükozamin a porcok közötti zselés állagú folyadékért felelős. Ha elkopik, akkor porckopás következik be és fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc funkciójának és szerkezetének fenntartásában. A szervezetbeli hiányt pótolja a külső forrásból bevitt glükozamin. Rendszeres pótlása elengedhetetlen, mivel a szervezet saját maga nem állítja elő. Fogyasztása megelőzésként is javasolt sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak. Segíti a porcszövetek újraképződését, a súrlódásnak kitett ízületek működését. Csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat, biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát. Segít megőrizni az inak, ízületek és porcok egészségét. A tengeri eredetű táplálékokban, különösen a kagylókban fordul elő a legnagyobb mennyiségben, de a legtöbb élelmiszer tartalmaz kis mennyiségű glükozamint.

Hatóanyag 1 filmtablettában:
Energia 15,12 kJ (3,6 kcal)
Fehérje 0,37 g
Szénhidrát 0,84 g
Zsír 0,012 g
Kondroitin-szulfát 800 mg

Összetevők:

kondoritin-szulfát, tömegnövelő szerek (dikalcium foszfát, mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), fényező anyag (sztearin sav), kalcium karbonát, csomósodást gátló (szilícium-dioxid, magnézium sztearát, talkum), nedvesítőszer (polidextróz).

Adagolás:
Felnőtteknek napi 1×1 filmtabletta. A termék 5-6 héten át történő fogyasztása javasolt. Rendszeres alkalmazása évente több alkalommal megismételhető, két hónapos szünetekkel. Szedése csak sok folyadék bevitellel ajánlott.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.