Mecsek Kerti Kakukkfű 50G Szálas

Mecsek Kerti Kakukkfű 50G Szálas

Raktáron

Kerti Kakukkfű.

844 Ft
egységár: 16,87 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999511551222
Márka:Mecsek
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mecsek Kerti Kakukkfű 50G Szálas Részletes leírás

GYÓGYSZERKÖNYVI MINŐSÉG
„A kerti kakukkfű teája légúti fertőtlenítő, köhögéscsillapító. Gyakran végzett gargarizálásra is alkalmas.”
Prof. Szabó László Gy.

Fertőtlenítő, köptető légcsőhurut, köhögés esetén. A tea koffeint, tartósítószert és aromaanyagokat nem tartalmaz. Kiváló minőségű, ellenőrzött gyógynövény.

A mezei kakukkfű teája immunerősítő, köhögéscsillapító, kiváló fertőtlenítő hatású. Torok- és mandulagyulladásnál, megfázásnál, köptetőként napi 3 csészével ajánlott. Csecsemők fürdővizébe tegyünk 2-3 evőkanál kakukkfüvet gézbe csavarva, erősíti a baba immunrendszerét és meghozza az étvágyát. Élénkítő hatású, depresszió esetén napi egy csészével ajánlott. Kiváló fűszernövény, mely serkenti az emésztést. Illóolaja reumatikus fájdalmakra, migrénre és alacsony vérnyomásra jó. A kakukkfüvet már régóta használják gyógynövényként és fűszernövényként is. Egészséges embereknek is ajánlott rendszeres fogyasztása. Dohányosok reggeli köhögését, illetve a dohányzás iránti vágyat is enyhíti.

Elkészítési javaslat
Egy teáskanálnyi (2 g) gyógynövényt kb. egy csésze (2-2,5 dl) vízzel leforrázunk, 5-10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A frissen készített teát lassan kell meginni. Naponta legalább két csésze tea fogyasztása ajánlott. A kúra több napon át folytatható. Édesítésre nincs szükség. Napi adag: 4-6 g

Összetevők: Kerti kakukkfű (Thymi vulgaris herba)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Kiszerelés: 50g
TÍpus: szálas


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.