Dr.Chen Immun-Herbal D3-Vitamin Kapszula

Dr.Chen Immun-Herbal D3-Vitamin Kapszula

Raktáron

ImmunErő Herbal + D3-vitamin kapszula - 60db.

2 563 Ft
egységár: 42,72 Ft / kapszula
Kosárba
EAN kód:5999561422138
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 kapszula
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Immun-Herbal D3-Vitamin Kapszula Részletes leírás

ImmunErő Herbal + D3-vitamin kapszula - 60db

Az immunrendszer és a felső légutak védelmére
Gyógynövényeket és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

A csüdfűgyökér (Astragalus) támogatja a szervezet természetes védekezőrendszerét, segít fenntartani a fizikai jóllétet. Az édesgyökér-kivonat és a gyömbér antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, és hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
Az édesgyökér-kivonat nyugtatja a felső légutakat, támogatja az átjárhatóságát.
A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Összetevők: csüdfűgyökér-kivonat (Astragalus), zselatin, csillagánizs-kivonat, Schizandra gyümölcs, édesgyökér-kivonat, gyömbérgyökér, kolekalciferol (D3-vitamin), titán-dioxid (színezék).

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: csüdfűgyökér-kivonat: 200 mg, édesgyökér-kivonat: 140 mg, gyömbér: 120 mg, D3-vitamin: 10 µg (NRV 200%) NRV= napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Adagolás: naponta 2x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.
OGYÉI notifikációs sz.: 25238/2020
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.