AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Vitamin Station Acidophilus kapszula
Vitamin Station Acidophilus kapszula
  • Vitamin Station Acidophilus kapszula
  • Vitamin Station Acidophilus kapszula

Vitamin Station Acidophilus kapszula

Márka: Vitamin Station
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 50060
Ezt a terméket jelenleg 4 vásárló nézi.
461636446004
Aktuális ár:
4 130 Ft
Egységár:
41,30 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Barátságos bélbaktériumokat tartalmazó készítmény, az egészséges bélflóra megőrzéséhez!

A Lactobacillus Acidophilus olyan baktérium, amely 10 napig, vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ellentétben a bél hasznos baktériumaival, amelyek öt napon belül elpusztulnak, ha nem jutnak folyamatosan tejsavhoz, vagy tejcukorhoz, például az Acidophilus révén.

Az Acidophilus kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. További előnye, hogy elősegíti egy gyönge antibiotikum, a colicin termelődését.
Az Acidophilus segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a szervezet számára oly fontos vitaminok szintézisében.

Az orálisan (szájon át) szedett antibiotikumok elpusztíthatják a hasznos bélflórát, ami hasmenéshez, székrekedéshez, egyéb emésztési zavarokhoz, gombásodáshoz vezethet. Az Acidophilus segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna egészséges baktériumflóráját, megszűnik a kellemetlen szájszag, amit a bélben végbemenő bomlási folyamat okoz, és kezelhetővé válik az akne, illetve más bőrbántalmak.

A tudomány nem ismer emberre ártalmas Acidophilus fajtát.

Összetétel: Aktív Lactobacillus

Acidophilus 2 milliárd

Adagolás: 1 kapszula naponta, ha az orvos másképp nem rendeli

Kiszerelés: 100 kapszula

Figyelmeztetés: Hasmenés esetén elég 5-6 napig szedni a bélflóra helyreállításához. Mélygombás fertőzések (bőrgyógyászati, nőgyógyászati problémák) helyi gyógyszeres kezelése mellett, illetve utána hónapokig kell szedni az Acidophilus tartalmú készítményt.
Tudnivalók
A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok (Lactobacillus fajok, Bifidobaktérium fajok), melyek kedvezően befolyásolják a bélflóra egyensúlyát. A bélflóra kitüntetett szerepű az immunrendszer érésében. A bevitt hasznos baktériumok a bél nyálkahártyájának védő szerepét erősítik, a felszíni sejtekhez való kötődésért versengve kiszorítják a kórokozó baktériumokat.

A probiotikumok jótékony hatásúak a gyomor-bélrendszeri eltérések megelőzésében és gyógyításában, az antibiotikum által előidézett illetve bizonyos vírus eredetű hasmenésekben, laktóz intolerancia és gyulladásos eredetű bélbetegség esetén. Számos kísérleti adat arra utal, hogy ételallergiák esetében is várhatóan sikerrel lesz használható. Egyes tudományos feltételezések szerint a probiotikumoknak koleszterinszint csökkentő hatása van és a rákos megbetegedések kialakulásának megelőzésében is fontos szerepet játszhatnak.

A prebiotikumok a bélben lévő, megbetegedést okozó mikroorganizmusokkal szemben védő hatást fejtenek ki, fokozhatják a kalcium és a magnézium felszívódását, így a csontritkulás kialakulásának kockázatát csökkentik.

A prebiotikumok a hasznos baktériumok növekedését segítik elő a bélrendszerben. Kísérleti adatok alapján arra lehet következtetni, hogy ezek a baktériumok egyes rákos folyamatok kialakulását képesek megakadályozni, valamint védő anyagokat termelnek. A kórokozó mikroorganizmusok elleni hatásosságuk alapja, hogy a hasznos baktériumok térnyerését támogatják a számukra optimális körülmények biztosításával.

A pre- és probiotikumok együtt alkalmazása a készítmény hatékonyságát kifejezetten megnöveli.

A leggyakrabban előforduló mellékhatások a készítmény szedésével kapcsolatosan gyomor-bélrendszert érintő eltérések mint a puffadás, hasmenés vagy székrekedés. A pro- és prebiotikumokat az emberi szervezet általában jól tolerálja.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Figyelmeztetés: Terhes és szoptató kismamák csak akkor alkalmazzanak pro- és prebiotikum tartalmú készítményeket, ha kezelőorvosuk ezt számukra előírja.
Vélemények (2)
2016-02-03 08:11:41
Pozitívum: Még csak 3 napja szedem, így nem tudok véleményt mondani a hatásáról.

2015-06-04 21:17:07
Pozitívum: A széklet normalizálódott pár nap alatt.