AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Valeriana forte jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Valeriana forte

Márka: Cirkulin
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 40 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
4056500001692
Aktuális ár:
1 990 Ft
Egységár:
49,75 Ft / db
MOST INGYEN VISSZÜK! ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó drazsé elősegíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást.

Mikor nem szabad a készítményt szedni?
Örökletes fruktózintolerancia, laktázhiány, glükóz/galaktóz malabszorpció (felszívódási zavar) fennállásakor vagy egyéb egyéni túlérzékenység esetén.

Mi az ajánlott adag?
alvási nehézség esetén 2 drazsé 1/2-1 órával lefekvés előtt. Nyugtatóként felnőtteknek naponta 2x1 drazsé.

Mennyi ideig szedhető a készítmény?
A készítmény folyamatosan vagy a panaszok megszűnéséig alkalmazható.

1 drazsé tartalma:
hatóanyaga: 160 mg macskagyökér vizes száraz kivonata (4-6:1) és 40 mg komlótoboz száraz kivonata (3-6:1). A készítmény a következő segédanyagokat tartalmazza: laktóz, szacharóz, glükóz-szirup, szilícium-dioxid, talkum, magnézium-sztearát, sztearinsav, maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, makrogol 6000, poliszorbát 20 és 80, kalcium-karbonát, titán-dioxid (E171), azorubin-alumíniumsó (E122), montán-viasz, metakrilsav-etakrilát-kopolimer.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!