Interherb kalmil visszérkrém 90 g

Raktáron

A Kalmil krém az alumínium szervetlen- és szerves sóit , Körömvirág kivonatot, Cickafark illóolajat, valamint csukamáj olajat tartalmazó, könnyen felszívódó, lemosható krém. Az alumínium szervetlen és szerves sói összehúzó, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatásúak.

2 413 Ft
egységár: 26,81 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999542641183
Márka:Interherb
Kiszerelés:90 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Interherb kalmil visszérkrém 90 g Részletes leírás

A Kalmil krém az alumínium szervetlen- és szerves sóit , Körömvirág kivonatot, Cickafark illóolajat, valamint csukamáj olajat tartalmazó, könnyen felszívódó, lemosható krém.

Az alumínium szervetlen és szerves sói összehúzó, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatásúak. A mélyebb szövetelemekbe is eljutva tömörül az érfal, csökkennek a gyulladás tünetei, a duzzadás, a vérbőség, a feszülő érzés. Az esszenciális zsírsavakban, vitaminokban gazdag csukamájolaj kiváló bőrápoló, védi a bőrt az irritációs kiszáradástól. A krém természetes eredetű, könnyen felszívódó összetevői mélyen hidratálnak, ezért rendszeres használat mellett sem szárítja a bőrt. A gyógynövény-komponensek ismert hámosítók, gyulladáscsökkentők, javítják a bőrszöveti vérkeringést, mérséklik a lábak terheléses panaszait, fáradtságát.

A lábak tartós igénybevétele, pl. állófoglalkozás, terhesség, visszeres panaszok esetén a Kalmil krém használata naponta 2-3 alkalommal javasolt. Összetevők: Aqua, Vaselinum album, Cetyl Alcohol, Alumen, Aluminium aceticum tartaricum, Paraffinum Liquidum, Oleum Jecoris Aselli, Calendula officinalis extract, Polysorbatum 60, Methylparaben, Achillea millefolium oil magas víztartalmú lemosható krémben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.