Bio-Glukozamin tabletta

Bio-Glukozamin tabletta

Nincs raktáron

A Glukozamin szulfát természetes anyag, mely a szervezetben az egészséges ízületi szövet képzésében és megóvásában játszik szerepet. A glukozamin tartós hiánya ízületi elváltozásokhoz és az követően mozgáskorlátozottsághoz vezethet.

Kosárba
EAN kód:5709976458208
Márka:Pharma Nord
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio-Glukozamin tabletta Részletes leírás

​Az egészséges ízületekért!

A glukozamin egy természetes aminocukorféleség, melyet szervezetünk L-glutaminból és glukozból hoz létre. Az aminocukrok kulcsfontosságú összetevői néhány bonyolultabb vegyületnek, így a glukozaminglikánoknak, valamint a glukoproteineknek. Ezek alkotják azt a biológiai „ragasztóanyagot”, vagy „cementet”, amivel a sejtek egymáshoz kötődnek. Az öregedés során, vagy bizonyos kórállapotokban, mint amilyen az artrózis, különösen a túlsúly következtében a teherviselő ízületi porcban levő glukozamin és egyéb makromolekulák lebomlanak. Ez folyamatosan a porcszövet elvékonyodásához vezet, amely az artrózist „okozza és egyben fokozza”.

Segít a szervezetnek helyreállítani a porcszövetet!
Glukozamin jelenléte szükséges az emberi testben található, majd minden kötőszövet és csúszást, síkosítást nyújtó folyadék felépítéséhez és megóvásához, mint pl.: az inak, az ínszalagok, a porcok, csontok/csontvégek, a bőr és az ízületi folyadék. A glukozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szöveteknek a mőködését és a porc regenerálódását. Ezen tulajdonsága különösen fontos az idősebb egyének számára, akiknek ízületei a sok évi fizikai terhelés miatt hajlamosak a kopásra, degenerálódásra, vagy akiknél olyan gyulladásos folyamat játszódik le, amely a porcszövet elvékonyodásához vezet. A klinikai vizsgálatok során a glukozamin-szulfát hatásosnak bizonyult a fájdalom csökkentésében, valamint az ízületek mozgékonyságának és a mozgástér megnövelésében az artrózisos porckopásban szenvedő betegeknél. Hatása a nem-szteroid gyulladáscsökkentő szerekhez hasonló. A glukozamin-szulfát tengeri rákok, kagylók kitinpáncéljából kinyert, az emberi szervezetben hasonló formában jelenlévő természetes anyag. A szájon át szedett glukozamin gyorsan eljut a szövetekbe, szervekbe, legfőképpen a porcokba és az ízületi szövetekbe, ahol az raktározódik.

- A glukozamin növeli a porcok alapanyagának, a proteoglikánnak termelését.
- A glukozamint természetes módon, tengeri állatok kitinpáncéljából állítják elő, és jelenlegi ismereteink szerint nincsenek mellékhatásai.
- A glukozamin csillapítja a fájdalmat és a gyulladást artrózis esetén.
Bio-Glukozamin 400TM.

400 mg glukozamin-szulfát tartalmú standardizált kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Alkalmazás: A glukozamin-szulfát szedése artrózis (ízületi kopás és gyulladás), illetve az ezen állapothoz kapcsolódó tünetek, jellemzően a fájdalom enyhítésére és az ízületi funkció helyreállítására javasolt.

Napi adagja:
1 tabletta, étkezés után. Az ennél nagyobb adagot az orvos által javasolt módon kell alkalmazni.
15 év alatti gyermekek számára ellenjavallt.

A Bio-Glukozamin 400TM folyamatos szedése legalább 3 hónapig javasolt. Használata bármeddig folytatható.

Hatásmechanizmus:
A Bio-Glukozamin 400TM biológiailag aktív glukozamin-szulfát komponenst tartalmaz, amely testünk porcszintézisének egyik természetes építőeleme. Glukozamin-szulfát bevitele azáltal, hogy elősegíti a természetes porcszintézist és a regeneráló mechanizmusokat, megelőzi az ízületi porcok további kopását.

A glukozamin-szulfát megfelelően dokumentált és biztonságos lehetőséget jelent az artrózisos (ízületi kopás és gyulladás) megbetegedésekben. Számos tanulmány szerint a glukozamin-szulfát naponta történő szedése jelentős javulást eredményez, elsősorban azáltal, hogy:
- lassítja az ízületi porcok állapotának további romlását
- enyhíti a fájdalmat
- javítja az ízületek működését.

Bebizonyosodott, hogy a glukozamin-szulfát hasonló hatékonysággal képes enyhíteni az ízületi fájdalmat, mint a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID). Az orális és helyi nem szteroid gyulladáscsökkentők mellett - azok hatásának javítása érdekében - javasolt glukozamin bevitele is. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 05. 02.

  Glukozamin tartalmú tablettát kerestem a meglehetősen drága Dona helyett. Sajnos csalódtam, mert a Bio-Glukozaminban közel csak fele akkora mennyiségű a hatóanyag. Emiatt dupla adagot kellene belőle szedni, s így egyáltalán nem kifizetődő.az ára.