Varga hajcseppek hajhullás ellen

Varga hajcseppek hajhullás ellen

Raktáron

A gyógynövény kivonat közvetlenül a károsodott területen, a hajhagymák sérült sejtjeiben fejti ki regeneráló hatását.   .

3 553 Ft
egységár: 71,06 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999546380101
Márka:Varga
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Varga hajcseppek hajhullás ellen Részletes leírás

A hajhullásoka a hajhagymák sejtjeinek elváltozása, sérülése. A gyógynövény kivonat közvetlenül a károsodott területen, a hajhagymák sérült sejtjeiben fejti ki regeneráló hatását. A felhasználóknál a hajnövekedés helyreáll, a hajhullás megszűnik.

A Varga Hajcseppek genetikai vizsgálattal igazolt, jelentős sejtregeneráló, sejtkárosodást helyreállító hatással rendelkező hajhullás elleni készítmény.

A gyógynövény kivonatot napi rendszerességgel, kúraszerűen javallott alkalmazni.

Összetétel:
A különleges összetételű készítmény 19 gyógynövény alkoholos oldata. A koncentrátum csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében és állagában eltérés adódhat, ami a minőséget nem befolyásolja. A készítése során a gyógynövények legkedvezőbb hatásai érvényesülnek, így hatóanyagainak köszönhetően a fejbőr és a haj egészségessé válik.

Hatás:
A VARGA Hajcseppek hatóanyagai táplálják, regenerálják a fejbőrt és a hajhagymákat, valamint serkenti a vérkeringést. A készítmény megállítja a különböző eredetű hajhullást 2-8 héten belül. A hajszálak 2-3 hónap alatt megerősödnek, a hajnak ismét tartása lesz. A korpásodás és a hajzsírosodás rövid idő alatt megszűnik, vagy jelentősen csökken. Esetenként az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket. A hajhullás ellen elért kiemelkedő eredmények mellett - életképes hajhagymák megléte esetén 2-6 hónap alatt bekövetkező - az újbóli hajnövekedés a készítmény kimagasló sejtregeneráló hatásának következménye. A haj minősége a készítmény elhagyása után hosszú ideig nem változik.

Használati javaslat:
1. Hajhullás esetén: A teljes fejbőrre ajánlott használni, kúraszerűen 3-4 hónapon keresztül, naponta 1 alkalommal, 25-35 cseppet. Erős hajhullás esetén napi 2-3 kezelés javasolt.

2. Hajritkulás, kopaszodás, foltos hajvesztés: A kritikus területen legalább 4-8 hónapon keresztül naponta 2-3 kezelés javasolt. A problémás terület nagyságától függően 5-15 cseppet újheggyel gyengéden masszírozzunk a fejbőrbe. Ezzel egy időben célszerű a teljes hajas fejbőr kezelése napi 1 alkalommal, 25-35 cseppel. Naponta a kezelések között 2-3 óra szünet ajánlott.

3. Hajminőség javítására, korpásodásra, hajzsírosodásra szintén kúraszerű használat ajánlott 3-4 hónapon keresztül napi 1 alkalommal, 25-35 cseppel.

A kúra befejezése után, az elért eredmény megtartása érdekében célszerű a hajcseppet legalább heti 1-2 alkalommal használni.

Alkalmazása:
Lehetőleg az elválasztott hajnál, közvetlenül a fejbőrre vigyük fel és ujjbeggyel gyengéden masszírozzuk be.

Alkalmazása idején a napi hajápolási szokásainkon nem kell változtatni, a kezelés könnyen elvégezhető és a frizurát nem károsítja.

Száraz vagy nedves fejbőrre egyaránt felvihető, nem zsírosodik és nem ragad tőle a haj.

Ha a hajhullás kezdetekor megkezdi a kezelést, akkor a hajhagymák még aktívak és aktiválhatók.

A készítmény csak természetes - bőrbarát - anyagokat tartalmaz, ezért korlátlanul és korlátlan ideig alkalmazható. Hatása nemtől független.

Alkalmazás során a fejbőr rövid időre kipirosodhat és enyhe bizsergő érzés léphet fel, amely a vérbőség következménye.

Alkoholérzékenység esetén a bőrt enyhén száríthatja.

Varga hajcseppek hajhullás ellen Kulcsszó

hajhullás,hajnövesztő,egészséges fejbőr,kopaszodás,varga hajcsepp,varga cseppek

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

P.Andrea2019. 08. 09.

  Együtt vettem a varga samponnal és hajbalzsammal. Együtt abszolút hatásosak.Szerintem a cseppek magában is használnak. 1 hetet használtam és szembetűnően csökkent a hajhullás mértéke.

  egy kicsit büdike

Belső Tiborné2018. 11. 05.

  Hajhullást csökkenti.

Mohr Anna2018. 09. 21.

  Kinőtt a hajam, foltokban kopaszodtam, és nem hullik a haja nagyon jó!!!

Anonim Felhasználó2018. 02. 02.

  Végre nem viszket és nem zsírosodik fejbőröm! Imádom! Még veszem, míg túl sok hajam nem lesz! :)

Anonim Felhasználó2017. 12. 13.

  Idős koromban (85 év) kiválóan segít a hajhullás megelőzésére, bőrgyógyász ajánlotta

Tőkés Sándorné2017. 10. 31.

  Haj növekedés megindult!

Anonim Felhasználó2017. 10. 28.

  Ar ertek aranya jo, jo a haj allaga es segit a hajhullas eseten

Anonim Felhasználó2017. 08. 31.

  Még nem tudok róla véleményt mondani,alig 1 hete használjuk.

Még több mutatása