Biomed Kamilla Krém

Biomed Kamilla Krém

Raktáron

A magyar sziki kamilla hatóanyag összetétele kedvezőbb, mint a termesztett kamilláé, ezen tulajdonsága miatt erősebb gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. ' - ezért termékünkben csak sziki kamillát használunk fel.

1 020 Ft
egységár: 17 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999525620044
Márka:Biomed
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed Kamilla Krém Részletes leírás

A magyar sziki kamilla hatóanyag összetétele kedvezőbb, mint a termesztett kamilláé, ezen tulajdonsága miatt erősebb gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.' - ezért termékünkben csak sziki kamillát használunk fel. A krém kiválóan alkalmazható a bőr erős igénybevétele esetén (túlzott napozás, káros időjárási hatások).

Különösen ajánljuk a kéz és az arc mindennapos ápolására.

Értékes kamillánk - a sziki kamilla - Matricaria chamomilla

A nagy mennyiségben gyűjtött kamillának egyik érdekes típusa a Tiszántúl szikes területeiről begyűjtött és ,,bio-" jelzéssel illethető sziki kamilla. Virágzata igen értékes gyógyszertári drog, amely nem esik szét, kevésbé porlik és az illóolajat is jobban megtartja, mint a vetési vagy termesztett kamillából származó ,,virágdrog". Illóolaj tartalma és összetétele megfelel az érvényben lévő gyógyszerkönyvünk és a vonatkozó nemzeti szabványok előírásainak. A kamilla fontosabb hatásai közül az antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, sebsarjadzást elősegítő, fekélyellenes, görcsoldó és nyugtató hatások emelhetők ki. A sziki kamilla illóolajában az egyik gyulladáscsökkentő és fekélyellenes hatásáért is felelős komponens, az alfa-bizabolol van jelentősebb mennyiségben (többszöröse annak, mint amennyi a vetési és termesztett kamillákban található), ezért az elsősorban gyulladáscsökkentő hatással bíró készítményeknek lehet fontos hatóanyaga. A kamilla illóolaj gyulladáscsökkentő hatását külsőleg rendszerint a nehezen gyógyuló sebek (fekélyek, ekcémák) és reumatikus megbetegedések kezelésére szánt készítményekben hasznosítják. A (sziki) kamilla illóolajának gyulladáscsökkentő hatásai jól egészíthetők ki a körömvirág-kivonatok számos kedvező tulajdonságával (hámosító, gyulladáscsökkentő, antimikróbiális), ezért belsőleg és külsőleg egyaránt ajánlott e két növényi drog együttes alkalmazása. A kamilla-körömvirág készítmények külsőleg elsősorban a száraz, töredezett bőr ápolására és az enyhébb lefolyású bőrgyulladások kezelésére ajánlhatók, de várhatóan jó eredménnyel alkalmazhatók visszérbántalmak kiegészítő kezelésében is.

Dr. Babulka Péter

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 07. 28.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 06. 11.

  könnyen kenődik,hűsít

Anonim Felhasználó2017. 10. 12.

  Hatásos

Meleg Szilvia2015. 03. 12.

  Hatékony, a kezelések alkalmával jól lehet gazdálkodni a mennyiséggel, mert egy kicsi is elég, és nagyon kellemes az illata is.