The Bridge Bio zabital 1000 Ml

The Bridge Bio zabital 1000 Ml

Raktáron

Kiváló tejhelyettesítő alternatíva! Íze harmonikus, lágy, könnyen emészthető és tápláló. Mindennapi fogyasztásra ajánljuk, italok, desszert készítéséhez is alkalmazhatjuk, vagy fogyaszthatjuk önmagában is.

1 014 Ft
egységár: 1 014,08 Ft / l
Kosárba
EAN kód:8019428000105
Márka:The Bridge
Kiszerelés:1 l
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Bridge Bio zabital 1000 Ml Részletes leírás

A zab az egyik legnagyobb fehérje- és zsírtartamú gabonaféle. Telítetlen zsírsavakban és ásványi sókban igen gazdag. Nagyon jó hatással van az idegrendszerre.

Nagyon tápláló; rendszeres fogyasztása mellett magas cellulóz tartalma segít megtisztítani és szabályozni a belek működését, hozzájárul a koleszterinszint, valamint a vérben található lipidek mennyiségének csökkentéséhez.

Fogyasztása minden évszakban, különösen a hideg időszakokban tanácsos.
Különösen javasolt a növésben lévő gyermekek, sportolók, lábadozó betegek számára, valamint fizikai és szellemi megterhelés idején.

Összetevők: forrásvíz, bio zab (14%), bio napraforgó olaj, bio pórsáfrány olaj, tengeri só.
Nyomokban szóját tartalmazhat!

The Bridge Bio zabital 1000 Ml Terméktulajdonságok

Speciális élelmiszerek:laktózmentes

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Göcsei László2016. 06. 09.

  Semmi nem odaillő összetevő. Kellemesen édeskés íz, kávéhoz elsőosztályú, de magában is jó ízű alternatíva a tehéntej helyett.

Anonim Felhasználó2015. 11. 11.

  A kávémat csak ezzel iszom

Csaba2015. 09. 30.

  Én nem szeretem a tejet, de ennek az íze jó, viszont én ezt is csak kakaóként fogyasztom.