Winter Famblok tabletta

Winter Famblok tabletta

Nincs raktáron

A tabletta összetevői étvágycsökkentő hatásúak, növelik a jóllakottság érzését, csökkentik az édes és kalóriadús anyagok kívánalmát. Használatával elkerülhetők a kevesebb ételbevitellel járó általános kellemetlenségek, mint például a fáradtság, nyugtal.

Kosárba
EAN kód:5999882575537
Márka:Winter
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winter Famblok tabletta Részletes leírás

A tabletta összetevői étvágycsökkentő hatásúak, növelik a jóllakottság érzését, csökkentik az édes és kalóriadús anyagok kívánalmát. Használatával elkerülhetők a kevesebb ételbevitellel járó általános kellemetlenségek, mint például a fáradtság, nyugtalanság, ingerlékenység és a teljesítmény csökkenése.

Adagolás: naponta 2 x 2 tabletta (Délelőtt és délután étkezések előtt, bő folyadékkal)

A minimum kúra időtartama 4 hét = 2 doboz. A maximum kúra időtartama 12 hét =6 doboz.
Utána érdemes 4-6 hét szünetet tartani, ezután kezdhetünk újabb kúrába.

Összetevők:

* GMP (glükomakropeptid)
* L-fenilalanin
* L-tirozin
* L-triptofán
* króm
* B5, B6

Hatóanyagok és hatásaik:

GMP (Glükomakropeptid): Egy tejből származó fehérje, mely a cholecisztokinin nevű bélhormon termelődését fokozza.E hormon jóllakottságérzést vált ki, megszünteti az éhségérzetet, de hatással van az epeműködés serkentésére is (segíti a zsírok, szénhidrátok lebontását).

L-fenilalanin: A fenilalanin egyike az esszenciális aminosavaknak (aminosavakrol részletes anyag csatolva), azaz mivel az emberi szervezet nem képes előállítani, a táplálékkal kell bevinni a szükséges mennyiséget. Egyebek között az idegrendszer működésében játszik fontos szerepet. Fájdalomcsillapító hatású. A fenilalanin - L-fenilalanin formájában - csökkentheti a stresszt, javíthatja a kedélyállapotot, a memóriát, és csökkenti az étvágyat. A sportolók az edzés közben elérhető jobb koncentráció elérése, az edzés utáni fájdalmak enyhítésére és szükség esetén étvágycsökkentésre használják a fenilalanint. A memória javítására és a depresszió csökkentésére ugyancsak alkalmazzák.

L-triptofán = 5 HTP: aminosav, mely az agy szerotonoinszinjét emeli.Ez a hangulat és étvágyváltozástól kezdve, az alvásigény kialakításáig sokmindent befolyásol. Különösen ajánlott nassolók, kényszerevők részére (ugyanez a szerotonin szabadul fel, ha elfogyasztunk egy tábla csokit).

Griffónia: az L-triptofán nevű aminosav természetes forrása.

L-tyrosene: energiaszint növelő

Króm: a króm létfontosságú a szervezetben lévő inzulinra gyakorolt egyedi hatása miatt; továbbá kulcsfontosságú szerepe van a glükózszint szabályozásában.

B-5 = pantoténsav: Segíti a szénhidrátok, fehérjék, zsírok lebontását. Stresszoldó, idegerősítő, kedélyjavító hatású.

B-6 = piridoxin: Az anyagcsere folyamatokhoz nélkülözhetetlen anyag, a fehérjék, zsírok, szénhidrátok energiává történő átalakításában vesz részt. Szerepe van a pajzsmirigy hormontermelésében.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.