Dr.Immun 25 Gyógynövényes Hajsampon hajhullás, korpásodás ellen

Raktáron

Egyedi fejlesztésű, védett receptúra alapján készül! Termékünk rendszeres használata által hatékonyan csökkenti a hajhullást, korpásodást és a túlzott hajzsírosodást. .

1 912 Ft
egységár: 7,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882088563
Márka:Dr.Immun
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Immun 25 Gyógynövényes Hajsampon hajhullás, korpásodás ellen Részletes leírás

Egyedi fejlesztésű, védett receptúra alapján készül!

Tudta, hogy a hagyományos samponok színüket mesterséges anyagoktól kapják? Ezzel szemben magas minőségű termékünk különleges, aranybarna színét rendkívül gazdag gyógynövénykivonat tartalmának köszönheti! Szintetikus illatanyagot sem tartalmaz, természetes illóolaja aromaterapikus hatású!

A termék rendszeres használata által hatékonyan csökkenti a hajhullást, korpásodást és a túlzott hajzsírosodást. Aktív hatóanyagai vitalizálják, regenerálják a hajhagymákat, stimulálják a hajnövekedést. Antibakteriális és gombaölő hatású. Kíméletesen tisztítja a fejbőrt.
(Érdemes átgondolni: Amikor gyógynövényből teát, azaz kivonatot készítünk, a kész tea színe mindig barna - világosabb vagy sötétebb barna a gyógynövény típusától függően. Ebből adódóan az ettől eltérő színű gyógynövényes samponok - pl. zöld, sárga, fehér, áttetsző...stb. - nagyon nagy valószínűséggel mesterséges színezékkel vannak színezve, tehát gyógynövénykivonat tartalmuk elenyésző!)

Alkalmazás:
A sampont egyenletesen vigyük fel a nedves hajra, gyengéden masszírozzuk be, majd öblítsük le. Ismételjük meg a hajmosást, az öblítés előtt a sampont 3-5 percig hagyjuk hatni a fejbőrön.

Ne feledjük, a regenerálódás egy folyamat, a kúra ideje minimum 3 hónap! Hosszabb ideje fennálló, erőteljes hajhullás, korpásodás esetén, a komplexebb regenerálódó hatás érdekében ajánljuk a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajsampon, Hajcseppek és Hajtápláló olaj együttes használatát. A teljesen inaktív, elhalt hajhagymákra a készítménynek nincs hatása.

Minőségét megőrzi:
2 évig.
Tárolás: hűvös helyen, fénytől védve.

Dr.Immun 25 Gyógynövényes Hajsampon hajhullás, korpásodás ellen Kulcsszó

dr immun hajsampon, dr.immun gyógynövényes sampon, dr. immun 25 gyógynövényes hajsampon

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 25.

  Még nem használtam,igy nem tudom.

Anonim Felhasználó2019. 12. 04.

  kináló

KataPK2019. 11. 19.

  Még csak egyszer használtam, de máris jelentősen csökkent a hajhullásom

Anonim Felhasználó2019. 03. 20.

  megállította a hajhullást

Anonim Felhasználó2019. 03. 16.

  Hajhullásom megált.

Anonim Felhasználó2019. 02. 01.

  elmulasztotta a hajhullásomat

Anonim Felhasználó2019. 01. 15.

  Használtam már régebben is, úgyhogy most is remélem h hatásos lesz.

Anonim Felhasználó2018. 12. 08.

  Egészségessé és fényessé varázsolja a hajat úgy, hogy mások is észreveszik.

Még több mutatása