HairClinic hajszépség kapszula

HairClinic hajszépség kapszula

Nincs raktáron

Az exkluzív HairClinic kapszula szedése tápanyaghiány okozta hajhullás, hajritkulás, hajtöredezés és a haj elvékonyodása esetén ajánlott. .

Kosárba
EAN kód:5999882020099
Márka:HairClinic
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

HairClinic hajszépség kapszula Részletes leírás

HairClinic étrend-kiegészítő kapszula növényi kivonatokkal, aminosavakkal és B5 vitaminnal.
Ajánlott tápanyaghiány okozta hajhullás, hajritkulás, töredezés, elvékonyodás esetén.

Ajánlott:

Tápanyaghiány okozta hajhullás, hajritkulás, töredezés, elvékonyodás esetén. A benne levő KERATONIL COMPLEX a hajgyökérbe jutva fontos szerepet játszik a hajszálakat alkotó keratin felépítésében. A HairClinic kapszula hozzájárul, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz.

A HairClinic étrend kiegészítő kapszula növényi kivonatokkal, aminosavakkal és B5 vitaminnal. Nem helyettesíti a vegyes étrendet.

Mi okozhatja a hajhullást?
Fejünkön átlagosan 100.000 hajszál van, amiből naponta körülbelül 50-100 szál hullik ki. Ez természetes folyamat: amikor a hajszál elöregszik, újabbnak adja át a helyét. Túlzott mértékű hajhullásról akkor beszélünk, ha hosszabb időn keresztül napi 100 szál felett van a kihullott haj mennyisége.

A hajképző folyamat központja a fejbőr alatt található hajgyökér, amely a hajszálak növekedéséért és rögzítéséért felelős. A hajgyökeret rugalmas szövetek (ún. kollagén-burok) veszik körül. A hajszálerek, amelyek a hajképzéshez szükséges tápanyagokat szállítják, e szöveteken keresztül jutnak be a hajgyökérbe. A legújabb kutatások szerint a hajhullás egyik leggyakoribb formáját a hajgyökeret körülvevő szövetek megkemé-nyedése okozza. Azoknál az embereknél, akiknél e szövetek megszilárdultak, a hajhullás kezdeti tünetei jelentkezhetnek. A szövetek megkeményedése ugyanis gátolja a vérkeringést, ilyenkor a hajgyökér tápanyag-ellátottsága károsodik. Ennek hatására a hajgyökér elgyengül, deformálódik, és elengedi a hajszálat. Ez a hajszálak idő előtti elvesztését eredményezi, és kopaszodáshoz vezethet.

Ugyancsak hajhullást okozhatnak olyan tényezők is, mint a stressz, a fogyókúra, a táplálkozás tartós egyoldalúsága, bizonyos betegségek, egyes gyógyszerek vagy a terhességhez illetve a menopauzához kötődő hormonális változások.

A különleges lágyzselatin kapszulának köszönhetően az összetevők gyorsan felszívódnak, és a véráramon keresztül eljutnak a hajszálak gyökereihez.

KERATONIL COMPLEX
A KERATONIL COMPLEX hajhullás ellen kifejlesztett innovatív hatóanyag kombináció, mely intenzíven táplálja a hajgyökeret.
Három fontos hatással rendelkezik:
1.Küzd a hajgyökerek gyengülése, deformálódása, és ezáltal a hajszálak idő előtti elvesztése ellen.
2.Hozzájárul, hogy a hajszálak erősen kapcsolódjanak a fejbőrhöz.
3.Segíti a keratin képződését, mely a hajszálakat erőssé és rugalmassá teszi.
E hatások lehetővé teszik, hogy a hajtömeg sűrűbbé és dúsabbá váljon.

Aranyköles-kivonat
A különleges eljárással nyert, teljes értekű aranyköles-kivonat serkenti a hajnövekedést és erősíti a hajat. Az ehhez használt hántolatlan aranyköles egyike a legmagasabb ásványi-anyag tartalmú gabonaféléknek, emellett számos vitamint, fontos nyomelemet és aminosavat is tartalmaz.

Búzacsíraolaj
A búzacsíraolaj igen értékes olaj, melyet a búzaszemek csírájának sajtolása útján nyernek. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek kiemelt szerepet játszanak a sejtek anyagcsere folyamataiban. A búzacsíraolaj erősíti a hajgyökeret, és magas E-vitamin tartalmának köszönhetően fényessé és rugalmassá teszi a hajat.

Pantoténsav (B5 vitamin)
A B5 vitamin pozitív hatást gyakorol a hajképzésért felelős sejtekre. Segíti a természetes regenerálódási folyamatokat. Hiánya idő előtti őszülést okozhat.

Mennyi ideig ajánlott szedni a HairClinic kapszulát?

Bár a haj állapotának javulása általában már néhány heti kezelés után is tapasztalható, a haj lassú növekedésére tekintettel a kúrát 3 hónapon keresztül ajánlott alkalmazni. Később,
ha a problémák újból jelentkeznek, a kúra megismételhető.

Hogyan kell alkalmazni a HairClinic kapszulát?
Az első három hónapban reggel és este 1-1 kapszulát szétrágás nélkül, kevés folyadékkal
kell bevenni. Szükség esetén a kúra napi 1 kapszula szedésével folytatható.

Tárolás:

Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani.

Hajápolási tanácsok:
- Hajmosáskor használjunk mindig kímélő sampont!
- A sampont mindig alaposan öblítsük ki! Általános szabály, hogy az öblítés körülbelül ötször annyi ideig tartson, mint a mosás.
- Soha ne szárítsuk hajunkat túl forró levegővel! Az a legegészségesebb, ha hagyjuk magától megszáradni.
- Csak jó minőségű, lekerekített végű vagy sörtéjű fésűt, illetve hajkefét használjunk!
- A hosszú hajat tanácsos minél gyakrabban kibontva viselni. A túlságosan szoros hajgumik és csatok károsíthatják a hajszálakat. Lehetőleg kerüljük a dauert és az agresszív hajfestékeket!
- Törekedjünk kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag táplálkozásra!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Edit2019. 08. 02.

  A hajhullást teljesen megállította, javult a haj szerkezete is. A körmöm csodálatos lett, még soha nem volt ennyire szép. Ez a második doboz, de már az első után is érezhető volt a változás. Örülök, hogy kipróbáltam!

Anonim Felhasználó2019. 01. 06.

  Hatásos, de azért nem azonnal.

Anonim Felhasználó2018. 11. 15.

  Már rég óta szedem és nekem be vált

Anonim Felhasználó2018. 10. 26.

  Határozottan csökkentette a hajhullásomat

Anonim Felhasználó2017. 11. 01.

  Csökkenti a hajhullást, erősíti a hajat, szép fényes lesz tőle.

  Ha abbahagyom, akkor visszatér a hajhullás sajnos, ezért szinte folyamatosan szedem, de mellékhatást nem okoz.

Anonim Felhasználó2017. 10. 24.

  Lassan megállítja a hajhullást.

Anonim Felhasználó2017. 09. 28.

  1 hete használom, de elől már nőnek kifele új kicsi hajszálak és puhább a hajam tőle.

  nincs hátránya

Gy. Dobos Mariann2017. 04. 06.

  Elég gyorsan dúsulni kezd ennek a hatására a haj. Észrvették rajtam, hogy szedem.

  Nincs olyan ok, amiért ne ajánlanám ezt a terméket.

Még több mutatása