Basica-Sport
Basica-Sport - 1.
Basica-Sport - 2.

Basica-Sport

Nincs raktáron

A Basica termékcsalád bázikus vitálanyagokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó készítmények a sav-bázis egyensúly fenntartására, megőrzésére. Ásványi anyagokat (elektrolitok), szénhidrátokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend.

Kosárba
EAN kód:4018315003094
Márka:Basica
Kiszerelés:240 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Basica-Sport Részletes leírás

A Basica termékcsalád bázikus vitálanyagokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó készítmények a sav-bázis egyensúly fenntartására, megőrzésére.

Ásványi anyagokat (elektrolitok), szénhidrátokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő sport-italpor.
Regeneráció és teljesítmény - Különleges táplálkozáshoz, intenzív fizikai és szellemi igénybevétel esetén ajánlott.

1 napi adag 60g 1 liter vízben feloldva.

Intenzív sportolás esetén (futás, kerékpározás, foci):
2 órával a sport aktivitás megkezdése előtt: 250-500 ml Basica® Sport italt ajánlott, a szervezet folyadék és energia szükségleteihez.

Közvetlenűl a sport aktivitás megkezdése előtt: 125-250 ml Basica® Sport ital ajánlott, a szervezet folyadék és energia szükségleteihez.

A sport aktivitás alatt: minden 15-20 percben legalább 125-250 ml Basica® Sport ital ajánlott, a szervezet folyadékveszteségének pótlására.

Közvetlenűl az edzés, vagy verseny után: 250-500 ml Basica® Sport ital ajánlott, a szervezet folyadékveszteségének és energia veszteségeinek pótlására.

Nem versenyszerű napi sportaktivitás mellett, ajánlott napi fél liter Basica® Sport ital több részben történő elfogyasztása.

A Basica® Sport italt fent leírt használatával eredményesen növelheti sportteljesítményét, valamint gyorsíthatja a szervezet sportolás utáni regenerációját.

Nagyobb teljesítmény gyors regeneráció révén:
Amennyiben a teljesítmény és a regeneráció optimális arányban áll egymással, úgy stabilizálódik az egészség és javul a teljesítőképesség is. Ennek érdekében a felhasznált energiát és a nélkülözhetetlen tápanyagokat célzott bevitellel pótolni kell ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, a szervezet számára gyorsan értékesíthető szénhidrátokkal, és folyadékkal.

Maltodextrin, glükóz, szacharóz, savanyúságot szabályozó citromsav, nátriumcitrát, káliumcitrát, magnéziumcitrát, kalciumkarbonát, C-vitamin, karnitintartarát, aroma, cinkcitrát, szelénélesztő, vascitrát, B2-vitamin, rézcitrát, krómklorid, nátrium-molibdát.

A javasolt napi adagot ne lépje túl.
A táplálék kiegészítő nem pótolja a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.
Száraz helyen tárolja

Basica-Sport Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 09. 22.

  Ajánlom, bár egyelőre kipróbálás alatt van