Magnesium-Diasporal 300 granulátum

Nincs raktáron

Az izmokban, elsősorban a lábikrában jelentkező görcsök fájdalmas figyelmeztető jelei annak, hogy a testünkben valami nincsen rendben. A lehetséges ok akut magnéziumhiány. A magnéziumhiány mindenkinél előfordulhat, de fokozottan jelentkezik a terhe.

Kosárba
EAN kód:5998394100060
Márka:Beaco
Kiszerelés:50 tasak
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magnesium-Diasporal 300 granulátum Részletes leírás

Az izmokban, elsősorban a lábikrában jelentkező görcsök fájdalmas figyelmeztető jelei annak, hogy a testünkben valami nincsen rendben. A lehetséges ok akut magnéziumhiány.

A magnéziumhiány mindenkinél előfordulhat, de fokozottan jelentkezik a terhes és szoptató kismamáknál. Az új Magnesium Diasporal fedezi a terhesség és a szoptatás alatti megnövekedett magnéziumszükségletet, ezáltal megelőzi a görcsök kialakulását, illetve biztosítja a fejlődő gyermek egészséges csontképződését, és megóvja az anyát a komplikációktól.

A Magnesium Diasporal egy jól felszívódó szerves magnézium készítmény. 

Egyedüli hatóanyagként tisztán magnéziumcitrátot tartalmaz, mesterséges kötőanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül. 
Már 1 tasak granulátum fedezheti a napi 300 mg-os magnézium - szükségletet.

Alkalmazási terület/Javallat:
Kiegyensúlyozatlan táplálkozás mellett a magnézium pótlása a sejtek anyagcseréjének harmonizációját segíti elő.
Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. Ajánlható az étrend kiegészsítésére várandós és szoptatós kismamáknak, fogyókúrázóknak, sportolóknak.  

Adagolás/Felhasználási útmutató:
Felnőtteknek naponta 1 tasak Magnesium Diasporal 300, granulátum egy pohár vízben, vagy narancslében (~2 dl) feloldva fogyasztható. 
= A napi adag 296 mg (98,7 RDA*%) magnéziumot tartalmaz. 
*RDA (felnőttek számára ajánlott napi bevitel) 100%-a! 

Súlyos veseelégtelenség esetén ne szedje a készítményt! A javasolt napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárandó! 4 éves kor alatti gyermekek számára nem ajánlott az alkalmazása. Az étrend-kiegészítő nem hettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Kiszerelés: 50 x 5 g-os tasak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 08. 17.

  Jól felszívódik, napi egy elég kismamának is.