Sodasan BIO ecetes tisztítószer

Sodasan BIO ecetes tisztítószer

Nincs raktáron

Összetevők: 30% bio ecet*, 3-5% cukortenzid, 1-5% citromsav, víz *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Kíválóan alkalmas a konyha és fürdőszoba intenzív tisztításához. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, a vízkövet, a vízfoltokat és a szappan ma.

Kosárba
EAN kód:4019886001007
Márka:Sodasan
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sodasan BIO ecetes tisztítószer Részletes leírás

Összetevők: 30% bio ecet*, 3-5% cukortenzid, 1-5% citromsav, víz
*= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Kíválóan alkalmas a konyha és fürdőszoba intenzív tisztításához. Eltávolítja a kellemetlen szagokat, a vízkövet, a vízfoltokat és a szappan maradékokat. Csempe és mindenféle fürdőszobai felszerelések tisztításához is használható.

Ajánlott mennyiség: 5ml 5liter vízhez

Kiadósság: 1liter 100 liter vízhez

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 09.

  Környezetkímélő.

Anonim Felhasználó2015. 02. 27.

  környezetbarát, jól tisztít.