Pote-Mix vágyfokozó tabletta

Pote-Mix vágyfokozó tabletta

Raktáron

Már maga a termék neve is arra utal, hogy sok összetevőből áll, amelyek külön-külön is ismertek az orvostudományban, de együttesen jelentős hatást gyakorolhatnak az emberi szervezetre, melynek pozitív hatását a visszatérő vásárlók ezrei is alátámasztjá.

16 726 Ft
egységár: 111,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998219305212
Márka:Pote-Mix
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pote-Mix vágyfokozó tabletta Részletes leírás

Már maga a termék neve is arra utal, hogy sok összetevőből áll, amelyek külön-külön is ismertek az orvostudományban, de együttesen jelentős hatást gyakorolhatnak az emberi szervezetre, melynek pozitív hatását a visszatérő vásárlók ezrei is alátámasztják.

A Pote-mix kizárólag természetes anyagokat, gyógynövényeket, növényi olajokat tartalmaz. Egészséges életmód mellett kell alkalmazni a táplálék bevitelével párhuzamosan.

A tabletta legfontosabb összetevői: a fokhagyma, zöldbabpor, csalán, zeller, zöldtea, zöldárpa, tökmagolaj.

A fokhagymáról köztudott, hogy vérnyomáscsökkentő hatása van és erősíti a koszorúereket, ezért a keringési betegségek leküzdésében is hatásos lehet. Naponta 3-6 gerezd fokhagyma elrágása csökkenti a szív- és cukorbetegség előfordulását, illetve elősegíti a fertőzések gyors gyógyulását, mivel antibakteriális hatása is ismert. Emellett erősíti az immunrendszert és enyhíti az influenza, nátha, és torokfájás tüneteit.

A zöldbabport a gyógyászatban a vérkeringés regenerálására használják. Ezenkívül fokozhatja a medence és a nemi szervek tájékán jelentkező vér tódulását.

A zeller vágykeltő hatását már az ókori görögök is ismerték. Ásványi anyagokban, szerves sókban - nátriumban, kálciumban, foszforban, káliumban, vasban és magnézumban - is bővelkedik, akárcsak A-, B-, és C-vitaminban.
Illóolajokat is tartalmaz, amelyek kifejezetten nyugtató hatással bírnak.

A csalán jól ismert a népi gyógyászatból, mint hashajtó, vérzéscsillapító és köptető hatású gyógynövény. Teaként fogyasztva kitűnő a reuma ellen, illetve az epe- és máj bántalmaira, valamint tisztítókúrákhoz is.

Napjainkban egyre több kísérletet végeznek a zöldteával is a rák megelőzésében látszott szerepével kapcsolatban. Hatása az EGKG nevű polifenolnak köszönhető, amely a rákos sejtek illetve azok növekedéséhez szükséges enzim termelődését gátolja. A zöldtea polifenoljainak antioxidáns hatása gátolja az érszűkület kialakulását, ezzel a keringési problémák megelőzésében is jelentős szerepet tölthet be.

Felhasználása:
bő folyadékkal napi 3x2 db tablettát kell bevenni rendszeresen 1-2 hónapon keresztül. Kihagyása zavart okoz a hatásban. 12 órán belül pótolni kell a hiányt, és a kívánt hatás 1-2 hét múlva, max. 2 hónapon belül jelentkezik. Idősebb korban, magas vérnyomás, cukorbetegség, illetve érszűkület esetén javasolt a Pote-Mix 2 dobozos kúrajellegű szedése.

1 doboz 150 db tablettát tartalmaz, amely 25 napra elegendő. A Pote-Mix gyógynövénykészítmény szív- és érrendszeri betegségekkel kapcsolatos gyógyszerek hatását nem befolyásolja.

A tökmagolaj afrodiziákumi hatása a gyógyászatban régóta ismert, ezen kívül védi a prosztatát is.

Mindezen anyagok folyamatos és állandó szedése kedvezően hat a nemi életre, emellett pozitívan befolyásolja az életminőséget, a korral járó különféle problémákat.

- Mely korosztály szedi a készítményt?


Általában a 40-70 év közötti korosztály, de szép számmal vannak 20-30 évesek is.

- Mit kell tudni a termék összetételéről?


Az orvostudományban régóta ismert és használt gyógynövények kivonatai, természetes olajok, vitaminok és afrodiziákumok alkotják a terméket, amelyek együttesen pozitív hatással lehetnek a szervezetre.

- Mit ajánl azoknak, akik még nem ismerik a terméket?


A Pote-Mix és a Pote-Mix+ sem csodaszer! Jótékony hatását megfelelő életmód megválasztása esetén fejti ki. Fogyasztása során kerülendő a túlzott és rendszeres alkoholfogyasztás, illetve a dohányzás.

Pote-Mix vágyfokozó tabletta Kulcsszó

potencia,potencianövelő,potencianövelés,pote-mix,impotencia,pote mix,vágyfokozó

Pote-Mix vágyfokozó tabletta Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 01. 19.

  Részben segített a potencia problémán.

Anonim Felhasználó2017. 04. 06.

  Szuper + Hatékony + Mellékhatás nincs!!!

Anonim Felhasználó2016. 11. 21.

  Általában ezt a jellegű problémát a párok egymás között beszélik meg. De ha valaki mégis úgy gondolja, hogy külső segítséget kér, biztosan ajánlanám