AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Cortaflex HA kapszula 400mg 30 db

Márka: Cortaflex
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 30 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 3616
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5060138080027
Aktuális ár:
10 347 Ft
Egységár:
344,90 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Kondroitint és glükózamint fogyaszt és továbbra sem múlnak ízületi panaszai?
Akkor próbálja ki a Cortaflex HA - kondroitin-szulfát, hyaluronsav és aminosav tartalmú étrend-kiegészítőt és érezze a különbséget, mely 40 év kutatásainak eredménye!

TENGERI KAGYLÓ KIVONATOT, CUKROT, SÓT ÉS GLUTÉNT NEM TARTALMAZ!

Alkalmazása: az ízületek fokozott igénybevétele esetén ( sport, fizikai munka)

Mitől hatékonyabb a Cortaflex termékcsalád?

A Cortaflex termékek az eddig ismert készítményektől eltérően nem a rákpáncélból és kagylóhéjból kivont nagy molekulatömegű kondroitin és glükózamin alkotóelemeket tartalmazzák, hanem az említett molekulák kulcsfontosságú kis molekulatömegű összetevőit. Ezen összetevők felszívódási mértéke többszöröse a hagyományosan alkalmazott molekuláknak. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy mindössze 92 illetve 44 mg aktív hatóanyag elegendő a megfelelő hatás eléréséhez.

A Cortaflex étrend kiegészítő család javasolt alkalmazása az ízületi panaszok (porc, szalag, ín, ínhüvely panaszok) enyhítésére/megszűntetésére:

Sportolók és nehéz fizikai munkát végzők esetén, akiknek az ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve a Cortaflex HA - kondroitin-szulfát, hyaluronsav és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő kúraszerű alkalmazása javasolt.

Idősebb korúak esetén, illetve megelőzés céljából a megfelelő hatás elérése érdekében az első hónapban a Cortaflex HA - kondroitin-szulfát, hyaluronsav és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő, majd azt követően a Cortaflex - kondroitin-szulfát és aminosav tartalmú étrend-kiegészítő alkalmazása javasolt.

Adagolás: napi 1 kapszula felnőtteknek

Hatóanyag menyisége kapszulánként:
Konroitin-szulfát: 64mg
Hyaluronsav: 4mg
Glycin: 4mg
Glutamin: 4mg
L-glutamin: 4mg
Aszparaginsav: 4mg
Glükoronsav: 4mg
Prolin: 4mg
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!