Dr.Herz Ananász Papaya kapszula

Dr.Herz Ananász Papaya kapszula

Raktáron

Az ananász és a papaya növényi eredetű enzimtartalma segíti a fehérjék lebontását.

3 632 Ft
egységár: 60,54 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564540051
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Ananász Papaya kapszula Részletes leírás

Az ananász és a papaya értékes növényi anyagait tartalmazza.
Az ananász a bromelain nevű természetes enzimet magas koncentrátumban tartalmazza.

Értékes növényi készítmény az ananász, a papaya és az almaecet erejével hozzáadott értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal a fogyókúra sikeressége érdekében

A termék fogyasztását javasoljuk fogyókúrázóknak, a csökkentett energiatartalmú diétás étrend kiegészítésére. Az ananász elsősorban a fogyókúrázók kedvenc gyümölcse. Alacsony kalóriaértéke mellett magas rosttartalma hamar eltelíti a gyomrot, csökkenti az éhségérzetet, az édesség utáni vágyat.

A papaya különböző enzimek, ásványi anyagok és vitaminok kitűnő és egyedülálló forrása. Különleges fehérjebontó enzimet, papaint tartalmaz, amely segíti a fehérjék, a zsírok és a cukrok gyors lebontását.

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A papaya papainban gazdag, ami egy olyan enzim, mely az érési idő alatt a rovaroktól védi és ez az emberi szervezet számára is nagyon hasznos.
A C-vitamin antioxidánsként pozitív hatással van a sejtek anyagcseréjére és erősíti a szervezet ellenálló-képességét. Az enzimkapszula egy értékes táplálék-kiegészítő a mindennapi étkezések mellett.

Javasolt fogyasztása: napi 2 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

ÖSSZETEVŐK:
porított ananász (ananas comusus), zselatin, édes tejsavópor, bambuszrost, almapektin, L-aszkorbinsav, bromelain (ananászból), DL-alpha-tokoferol-acetát ( E-vitamin), papain ( papaya gyümölcsből), niacin, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), szójalecitin, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), folsav

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 01. 14.

  Megkönnyíti a fehérjék - főként húsok - emésztését.