Dr.Herz Kovaföld + Kalcium kapszula

Dr.Herz Kovaföld + Kalcium kapszula

Raktáron

A haj, a köröm és bőr állagának megóvására.

2 486 Ft
egységár: 41,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883622025
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Kovaföld + Kalcium kapszula Részletes leírás

Testünknek szüksége van a bőr, haj, körmök és csontok egészségesen tartásához kalciumra, kovaföldre és C vitaminra.

A C vitamin az egészséges kötőszövetekhez nélkülözhetetlen, mivel a kollagén felépítésében közreműködik.
Minden kapszula 250 mg kovaföldet, 40 mg tiszta kalciumot és 25 mg C vitamint tartalmaz.

A kovaföld egy természetes anyag, mely sokféle, jelentős mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz - köztük a legkiemelkedőbb a szilícium tartalma. Sok millió évvel ezelőtt az őstengerekben éltek a kova-moszatok, melyek nagy mennyiségű szilíciumot, kalci-umot, vasat, káliumot, magnéziumot és egyéb nyomelemeket szűrtek ki a vízből, és építették be a sejtjeikbe. Az evolúció során ezek a szilícium-dús algák elhaltak, és a tenger fenekére süllyedve fehér, pórusos, üledékes kőzet, kovaföld keletkezett belőlük, amely legnagyobb százalékban szilícium-dioxidot tartalmaz.

A szilícium és vegyületei az élőlények szervezetében a legfontosabb támasztóelemek közé tartoznak, melyek az emberi test kötőszöveti sejtjeinek szerkezeti intenzitásához járulnak hozzá. Az emberi kötő- és támasztószövetek, a bőr, a haj és a köröm ugyanis igen nagy mennyiségű szilikátot tartalmaznak. Mivel a szövetek vízkötő képessége, feszessége a szilíciumtartalomtól is függ, ennek hiánya a csontok, az izmok és bőr rugalmasságának csökkenéséhez vezethet. A bőr lehámló, elhalt hámsejtjeivel, a széklettel és a vizelettel nap mint nap szilikátot veszítünk.

A szervezetnek a csontképződéshez és a fogzáshoz is szüksége van szilíciumra, melynek hatására csökkenhet a csontok törékenysége, fokozódhat az inak, izmok, ízületi porcok és porckorongok rugalmassága, illetve felgyorsulhat a sebek és törések gyógyulási folyamata. A szilícium a szervezet felépítésében egyszerre biztosítja a keménységet, a szilárdságot, ugyanakkor javítja a rugalmasságot is. Fontos szerepet játszik a haj, bőr és köröm állapotának javításában. Hatására a törékeny haj erős és dús lesz, a repedezett köröm rugalmas, míg a petyhüdt, ráncosodó bőr ismét feszessé, fiatalossá válik.

Tekintettel arra, manapság táplálékaink még nyomokban is alig tartalmaznak szilíciumot, ennek az értékes - szépségünk és egészségünk szempontjából létfontosságú - nyomelemnek a rendszeres pótlása vitathatatlan előnyökkel jár szervezetünk számára.

Összetevők
Kovaföld, Kalcium-karbonát, zselatin, C-vitamin, kukoricakeményítő, csomósodás gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Javallat/Alkalmazás 
A haj, a köröm és bőr állagának megóvására.
Felhasználási javaslat
Napi 3 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Tárolás:Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!


Hatóanyag 3 kapszulában (20 napi adag) :

Kalcium: 120mg
C-vitamin: 75mg
Kovaföld: 750mg


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Barbi2018. 07. 19.

  Nagyon jo. Ujra veszem ha elfogy. Hajvitaminom melle szedem + kiegeszitesnek.

Anonim Felhasználó2018. 06. 02.

  Már néhány nap szedés után észrevehető a “tisztító” hatása. Megkönnyebbült a gyomrom, könnyedebb lett az emésztésem. Várom a körmömre és hajamra gyakorolt hatását is

Dóri2018. 01. 13.

  Jobb az étvágyam,amióta szedem és a hajam se hullik már.! :)

Marianna2017. 09. 13.

  A Dr.Herz márka számomra garancia a minőségre. Ez a kapszula okos, (be)elfogadható módja a méregtelenítésnek, mert ehető, a vízben oldandó kovaföld kellemetlenségével szemben.

Anonim Felhasználó2017. 02. 16.

  megállítja a hajhullást és erős lesz tőle a köröm

Anonim Felhasználó2016. 12. 17.

  vejemè :)

Anonim Felhasználó2016. 12. 08.

  Sok jót olvastam róla. Bízom benne, hogy beváltja a hozzáfűzött reményeket. Az egyik családtagomnak rendeltem, de ilyen rövid idő alatt még nem lehet véleményt mondani a hatásáról.

Anonim Felhasználó2016. 12. 06.

  c-vitamin is van a termékben

Még több mutatása