Dr.Herz Senior Multivitamin kapszula

Dr.Herz Senior Multivitamin kapszula

Raktáron

24 létfontosságú vitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó komplex készítmény.

2 868 Ft
egységár: 47,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564541102
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Senior Multivitamin kapszula Részletes leírás

A specifikációban szereplő adatok a napi adagra (1 tabletta) vonatkoznak.

24 létfontosságú vitamint, esszenciális ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó komplex készítmény hozzáadott Ginkgo biloba kivonattal, antioxidánsokkal (Likopin, Lutein). Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított multivitamin készítmény ásványi anyagokkal és nyomelemekkel az egészségesebb életért.

Ismerjük meg a Dr. Herz Senior Multivitamin 50+ Lutein értékes hatóanyagait!

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az  idegrendszer megfelelő működéséhez. Segíti a vas felszívódását a szervezetben, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 
A B-vitaminok hozzájárulnak a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. 
A Jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
A Magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában. 
A Molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréjéhez.
A Réz hozzájárul a normál vasszállításban. 
A Szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez.

Felhasználási javaslat: Napi 1 tabletta, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.,

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó! Fogyasztása gyermekeknek, terhes- és szoptató anyáknak nem ajánlott!

ÖSSZETEVŐK
Kalcium-karbonát komplex (kalcium-karbonát, maltodextrin [kukorica]), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok), magnézium-oxid, aszkorbinsav komplex (L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer [hidroxi-propil-metil-cellulóz]), E-vitamin komplex (DL-alfa-tokoferil-acetát, módosított kukoricakeményítő, maltodextrin [kukorica], csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid]), ginkgo biloba kivonat, nikotinamid, nátrium-molibdát komplex (kalcium-karbonát, nátrium-molibdát), cink-oxid, kálium-jodid komplex (kalcium-karbonát, kálium-jodid), kalcium-D-pantotenát, A-vitamin komplex (zselatin, kukoricakeményítő, retinil-acetát, cukor, antioxidáns [butil-hidroxi toluol]),színtelen bevonat (tömegnövelő szerek [hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz], nedvesítőszer [glicerin]), króm-klorid komplex (kalcium-karbonát, króm(III)-klorid), mangán-szulfát, Likopin készítmény (módosított élelmiszer keményítő [kukorica], kukoricakeményítő, likopin, glükózszirup, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol]), réz(II)-szulfát, szilícium-dioxid, D-vitamin komplex (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), nátrium-szelenit komplex (kalcium-karbonát, nátrium-szelenit), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), fényezőanyag (zsírsavak), piridoxin-hidroklorid, Lutein készítmény (módosított élelmiszer keményítő [kukorica], kukoricakeményítő, lutein, glükózszirup, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol]), tiamin-mononitrát, riboflavin, nátrium-borát, B12-vitamin készítmény (módosított kukoricakeményítő, savanyúságot szabályozó anyagok [nátrium-citrát, citromsav], csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], cianokobalamin), pteroil-monoglutaminsav (folsav), D-biotin.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó, gyermekektől elzárva.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

fater2018. 09. 28.

  gyorsan 2naputan erezhetö

Anonim Felhasználó2018. 02. 10.

  ár érték aránya megfelelő

klaresz2017. 11. 16.

  Pótolja a vitamin és ásványi anyag szükségletet.

Anonim Felhasználó2017. 10. 25.

  ára,mennyisége előnyös

Anonim Felhasználó2017. 09. 10.

  Olcsó.

Anonim Felhasználó2017. 08. 12.

  A benne lévő vitaminok és ásványi sók jó arányban és összetételben találhatók benne. Ugyanakkor a szállított termék Lactobacillust is tartalmaz, ami a honlapjukon lévő termékben nem található meg és a termékben található összetevők között sem található meg. Szívesebben fogyasztanám a probiotikum mentes terméket, erre a választásra azonban a honlap nem ad lehetőséget, sajnos. A múltkori szállítás után reklamáltam emiatt, azt a választ kaptam, hogy majd utánanéznek, azóta sem kaptam választ, sem cserelehetőséget. Most is a probiotikumos terméket szállították a honlapon található (Lactobacillus mentes) termék helyett.

Anonim Felhasználó2017. 04. 21.

  Jó összetétel

  Nehezen lenyelhető!

Anonim Felhasználó2017. 02. 14.

  Jó közérzetet biztosít.

Még több mutatása