Béres Actival 50+ filmtabletta 30 db

Béres Actival 50+ filmtabletta 30 db

Nincs raktáron

Az Actival 50+ hatóanyagai hozzájárulnak az 50 év feletti szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez.

Kosárba
EAN kód:5997207711318
Márka:Béres
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Actival 50+ filmtabletta 30 db Részletes leírás

Béres Actival 50+ filmtabletta 30 db

33 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel 50 éven felülieknek.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?

Ginzenget tartalmaz, amely hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, Antioxidáns tulajdonságai révén a karotinoidok (béta-karotin, lutein, likopin) elősegítik a szem egészségének megőrzését, hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez.

További hatóanyagai hozzájárulnak az 50 év feletti szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének a biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez. Mikor ajánlott a készítmény szedése? csökkent felszívódás, kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. szigorú diéták), dohányzás, túlzott kávéfogyasztás, betegségek utáni lábadozás esetén ajánlott

Adagolás: felnőtteknek 50 év felett naponta 1 filmtabletta, étkezés után, minimum egy deciliter folyadékkal.

Napi 1 Actival 50+ filmtabletta mellett 20 csepp Béres Csepp is szedhető.

Tejcukor- és lisztérzékenyek, valamint cukorbetegek is fogyaszthatják.

A filmtabletta tartósítószert nem tartalmaz.

Egyéb fontos tudnivalók: Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő betegek a készítmény szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét.

Ginzenggel, amely hozzájárul a szervezet fizikai és szellemi teljesítőképességének fenntartásához, Glükozaminnal, amely hozzájárul a normális porcképződéshez, így elősegíti az ízületek egészséges működését, Luteinnel, amely elősegíti a szem egészségének megőrzését, és részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában,                                                                                                                           Likopinnel, amely hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatok, ezáltal az öregedési folyamatok késleltetéséhez.

Összetétel: 33 hatóanyag (16 vitamin, 3 ásványi anyag, 10 nyomelem, 4 egyéb hatóanyag)

Alkalmazása ajánlott: 50 év felett, csökkent felszívódás esetén. Rossz közérzet, gyengeség, fáradékonyság, étvágytalanság Jelentős fizikai és szellemi igénybevétel esetén Kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. szigorú diéták). Dohányzás, túlzott kávéfogyasztás esetén. Betegségek utáni lábadozáskor fellépő fokozott vitamin- és ásványi anyag szükséglet kielégítésére.

Tárolás: a termék száraz helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Figyelmeztetés:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő betegek a készítmény szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét.

 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 12. 16.

  Fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz

  Sajnos nem azt kaptam,amit megrendeltem. A Bére Activál 50 + filmtabletát rendelltem, de a másik változatát, amiben lutein is van. És a vitaminokkal emelt változata érkezett.

Anonim Felhasználó2016. 12. 08.

  jó minőség

  drága

Mészáros Éva2013. 02. 27.

  Nagyon jónak találom,kiváló termék,