Dr.Aliment Lizin-C kapszula

Dr.Aliment Lizin-C kapszula

Raktáron

A lizin, mint esszenciális aminosav a tapasztalatok szerint általános és specifikus hatásokkal is rendelkezik. Az általános immunerősítés mellett vírusellenes és csonterősítő is. .

2 630 Ft
egységár: 43,83 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882854014
Márka:Dr. Aliment
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Aliment Lizin-C kapszula Részletes leírás

A lizin „herpesz stop” hatásúnak bizonyult, azaz abban a fázisban állítja meg a herpesz tüneteinek kifejlődését, amikor elkezdik a szedését. Az égető érzés megjelenésekor 1-2 grammot bevéve a kellemetlen tünetek 5-10 percen belül megszűnnek.
A betegség későbbi szakaszában, a herpesz megjelenése után kezdve a kezelést a hólyagok nem sebesednek ki, és 2-4 nap alatt teljesen visszahúzódnak. A kúra annál hatásosabb, minél korábban sikerül elkezdeni.

A lizin karrierje az étrend-kiegészítők között akkor kezdődött, amikor kiderült, hogy in-vitro (kémcsőben) és in-vivo (élőlényekben) is gátolja a herpesz simplex virus szaporodását. A herpesz simplex (HSV) vírus az idegrendszert szállja meg, és benne képes szaporodni is. Aki egyszer megkapta, az egész életében kénytelen együtt élni vele, egyelőre nincs módszer a teljes elpusztítására. Hosszan rejtőzködik a szervezetben, láz, legyengült állapotok, stressz, napfény, menstruáció, ételek hatására, fogorvosi kezeléseknél történő higany terhelés, vagy vírusfertőzés hatására reaktiválódik.
A kezeléshez 500 mg-os tablettából napi 3*3-4 javasolt.

A lizinről tudjuk, hogy a kalcium anyagcserében, a csontok kollagén szerkezetének kialakításában jelentős szerepet játszik. A csontritkulás lizinnel történő kezelésére és megelőzésének lehetőségére számos publikáció rámutatott már a nyolcvanas években (Civitelli, 1992). A kutatások ma is tovább folynak, a lizin csontszilárdságra gyakorolt jótékony hatása M. Fini (2003) szerint már igazolt. Naponta 1-2*2 tabletta lizin C-vitaminnal együtt fél éven keresztül fogyasztva már mérhető javulást eredményezett a csontszilárdságban.

Kinek van szüksége lizin étrend-kiegészítők fogyasztására?

A vegetáriánus étrend tipikusan lizin hiányos. A lizinhiány csökkenti a mikroelemek felvehetőségét is. A vegetáriánus étrendnek is több fajtája van. Az ovo-lakto vegetáriánusok, akik tojást és tejtermékeket is fogyasztanak, azok kevésbé veszélyeztetettek. A növényi fehérjék viszont tipikusan lizinhiányosak.

Akinek gyakran vannak megfázásos, vírusos megbetegedései, gyakori herpes fertőzése, annak gondolnia kell arra, hogy célszerű lenne a lizinbevitelét növelni.

Segíthet az övsömör kezelésénél, megfázásnál is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 13.

  segitett a herpesz legyőzésében.

Anonim Felhasználó2018. 02. 10.

  Herpesz esetén használom , azonnal megállította eddig a terjedését.

Anonim Felhasználó2017. 02. 05.

  Hatásos a herpesz virus ellen

Anonim Felhasználó2016. 11. 13.

  Nagyon jó herpesz ellen és már kialakult herpeszre. Ha az elején, égő, fájó érzésnél kezdjük szedni, nem is alaul ki.

  nincs

Dr. Juhász György2016. 10. 10.

  Már az első próbálkozásnál megakadályozta a hólyagok megjelenését.

Győri Jutka2016. 09. 20.

  Hatása az ismertetőben írtaknak megfelelő.

Anonim Felhasználó2016. 09. 18.

  Nagyon hatásos. (Ha megjelenik az égő érzés, az esetek kb. 95 %-ban ki sem jön a herpesz, ha nagyon ritkán mégis, akkor viszont nagyon gyorsan elmúlik tőle )

Anonim Felhasználó2016. 08. 24.

  Mindenkinek ajánlom aki aftákkal vagy herpesszel küzd! Amióta szedem nem volt aftám, a herpeszem után maradt piros folt is eltűnt. A vírusok sem találnak meg azóta. Eleinte rendszeresen szedtem, mikor helyreálltam már csak akkor szedem mikor érzem, hogy szükségem lehet rá.

Még több mutatása