AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Biointimo Day - Anion tartalmú nappali intim betét + ajándék PH teszt

Márka: Biointimo
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 10 db
Ezt a terméket jelenleg 4 vásárló nézi.
5999884258001
Aktuális ár:
638 Ft
Egységár:
63,80 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
10 db betét, 1 db PH-teszt. A Biointimo termékcsalád intim betétjei nappali és éjszakai változatban kaphatóak. Mindkettő maximális biztonságérzetet biztosít, elnyeli a nedvességet és szárazon tartja a kényes területet. Menstruáció és inkontinencia esetén is kiváló.
Szárazon és tisztán tart egész nap, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít.
Az anion tartalmú Biointimo Day biztonságot ad a nap minden percében, miközben természetes anyagai nem okoznak irritációt és allergiát. Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere.

A csomagolás tartalmaz egy gyorstesztet is a hüvelyváladék pH-értékének meghatározására.
Tudnivalók
A Biointimo egy anion tartalmú intim és tisztasági betéteket tartalmazó termékcsalád, mely egyedülálló hazánkban.
Akár a mindennapokban, akár a menstruáció napjaiban, vagy inkontinencia esetén is kiváló, diszkrét társ.
Nem tartalmazznak alergiát okozó anyagokat, így nem irritálja az érzékeny területet. Minden csomag pH-tesztet is tartalmaz, mely folyamatos önellenőrzésre ad lehetőséget, hiszen a hüvely pH-értéke az egészség tükre.

A Biointimo nedvszívó rétege természetes anyagokból készült, semmi allergiát okozó összetevő nincs benne. A zselének köszönhetően állandóan szárazon tartja a kényes területeket (akár hosszú órákon keresztül), és közömbösíti a kellemetlen szagokat.

Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere. A benne levő negatív anionos csík bizonyíthatóan nagyon jó hatású, ezt külön szakirodalom taglalja