Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab
Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab - 1.
Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab - 2.
Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab - 3.
Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab - 4.

Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab

Raktáron

Menstruáció és inkontinencia esetén is kiváló. .

1 091 Ft
egységár: 109,12 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886179007
Márka:Biointimo
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biointimo ANION DAY nappali anionos betét 10 darab Részletes leírás

10 db betét. A Biointimo termékcsalád intim betétje nappali változatban. Maximális biztonságérzetet biztosít, elnyeli a nedvességet és szárazon tartja a kényes területet. Menstruáció és inkontinencia esetén is kiváló.

Szárazon és tisztán tart egész nap, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít. Az anion tartalmú Biointimo Day biztonságot ad a nap minden percében, miközben természetes anyagai nem okoznak irritációt és allergiát. Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere.  


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.