AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Biointimo Night - Anion tartalmú éjjeli intim betét + ajándék PH teszt

Márka: Biointimo
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 8 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5999884258018
Aktuális ár:
638 Ft
Egységár:
79,75 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
8 db betét, 1 db PH-teszt. Intim betét a menstruáció napjaira vagy az inkontinencia tüneteinek semlegesítésére. Szárazon és tisztán tart egész éjjel, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít. Óriási nedvszívó képességének köszönhetően egész éjjel képes magába zárni a folyadékot. Tamponhasználóknak is ajánlott, hiszen az orvosok éjjelre a betét használatát javasolják a tampon helyett. Az anion tartalmú Biointimo Night biztonságot ad, miközben természetes anyagai nem okoznak irritációt és allergiát. Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere.

A csomagolás tartalmaz egy gyorstesztet is a hüvelyváladék pH-értékének meghatározására
Tudnivalók
A Biointimo egy anion tartalmú intim és tisztasági betéteket tartalmazó termékcsalád, mely egyedülálló hazánkban.
Akár a mindennapokban, akár a menstruáció napjaiban, vagy inkontinencia esetén is kiváló, diszkrét társ.
Nem tartalmazznak alergiát okozó anyagokat, így nem irritálja az érzékeny területet. Minden csomag pH-tesztet is tartalmaz, mely folyamatos önellenőrzésre ad lehetőséget, hiszen a hüvely pH-értéke az egészség tükre.

A Biointimo nedvszívó rétege természetes anyagokból készült, semmi allergiát okozó összetevő nincs benne. A zselének köszönhetően állandóan szárazon tartja a kényes területeket (akár hosszú órákon keresztül), és közömbösíti a kellemetlen szagokat.

Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere. A benne levő negatív anionos csík bizonyíthatóan nagyon jó hatású, ezt külön szakirodalom taglalja