Dr.Müller teafaolaj síkosító gél

Dr.Müller teafaolaj síkosító gél

Nincs raktáron

A gél hüvelyszárazság esetében használatos, kitűnő síkosító.  .

Kosárba
EAN kód:8594009624401
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Müller teafaolaj síkosító gél Részletes leírás

A Dr. Müller teafaolaj síkosító gél terméke az intim kapcsolat élményét teszi zavartalanná. A gél hüvelyszárazság esetében használatos, kitűnő síkosító. 
Fájdalommentes megoldást jelent olyan esetekben, amikor a vagina természetes nedvesítése nem kielégítő. 

A teafa olaj természetes fertőtlenítő hatása miatt sikeresen alkalmazható gombák ellen is. A Dr. Müller gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolaja megelőzi a különböző betegségeket kiváltó baktériumok, gombák átvitelét is, ezért használata a fertőzés megelőzésére is ajánlott. Vízbázisú, vérbőség fokozó. Az intim higiénia növelésére a teafaolaj intim wash gél használatát is javasoljuk.

Teafaolaj: 
A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafa (Melaleuca altemifolia) kb. 8m. magas, levele kicsi és keskeny, krém színben virágzó, Ausztráliában honos fa. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt.
Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitünően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.
A teafaolaj nemcsak gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt kedvelt, hanem azt is igen nagyra becsülik, hogy a teafaolaj nem károsítja sem a szöveteket, sem a nyálkahártyát.
A teafaolaj kitűnő antimykotikum is ami, tekintettel a gombás fertőzésekre tovább növeli ennek az egyik legcsodálatosabb hatásos szernek a jelentőségét.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

D. J.2023. 10. 08.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 12. 07.

  Gombaölő, és a sikosítás is megfelelő.

Anonim Felhasználó2019. 12. 04.

  Régebben kis tubusokban volt kapható. Ez ugyanolyan jó,

Nóra2019. 09. 25.

  Nem csíp,nem "tűnik"el!

Anonim Felhasználó2019. 07. 30.

  Gombaölő hatású, és jó állagú.

Anonim Felhasználó2019. 05. 15.

  Kiváló

Anonim Felhasználó2019. 04. 04.

  minden elvárásnak megfelel.

Anonim Felhasználó2019. 01. 31.

  Fertőtlenít

Még több mutatása