INGYENES KISZÁLLÍTÁS!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
CM3 Alginat kapszula

CM3 Alginat kapszula

Márka: Idealbody
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 50 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5998020182637
Aktuális ár:
8 490 Ft
Egységár:
169,80 Ft / db
MOST INGYEN VISSZÜK! ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A CM3 tulajdonképpen egy természetes alapanyagokból készült kapszula, melyet étkezés előtt kell bevenni. Használata egyszerű, és a működési alapelve, hogy telítettség és jóllakottság érzetét kelti, így az önsanyargatás kínzó tünete kizárt, éhezés nélkül fogyhatunk le.

A CM3 Alginat titka:
A CM3 egy speciális összetevőt, Alginatot tartalmaz, amely barnamoszatból nyert rostanyag.
A CM3 Alginat aktív összetevőjét, az Alginat-testet azért alkották meg, hogy a gyomor savas közegében stabil maradjon, és órákon át biztosítsa a jóllakottság érzését.
A CM3 kapszulát étkezés előtt félórával kell bevenni, a gyomorba kerülve zselészerű anyaggá duzzad, és több órán keresztül ingerli a gyomor azon érzékelőit, melyek a jóllakottság-érzésért felelősek. Így az agy folyamatosan azt az üzenetet kapja, hogy jól vagyunk lakva.

Mivel a CM3 Alginat-test az étkezés előtt, alatt és után is folyamatosan aktív, ezért hosszan tartó telítettség érzését kelti, így hosszú ideig jóllakottnak érezhetjük magunkat.
A fogyás így könnyebbé válik, az eredmény biztos, és végleges!

Természetes módon bomlik le a bélben:
Miután a CM3 Alginat a gyomorból a vékonybélbe kerül, a zselészerű anyag - a lúgos kémhatású környezetben - teljes mértékben feloldódik.

A CM3 Alginat alkalmazása lehetőséget biztosít arra, hogy könnyedén hozzászokjunk egy egészségesebb, és optimálisabb táplálkozáshoz. Az új, egészséges táplálkozási szokások elsajátítása segít elkerülni az ún. jojó-effektust, amely a diétázást követő visszahízást jelenti. A CM3 Alginat kapszula szedését idővel fokozatosan csökkenthetjük, és néhány hét elteltével teljesen abba is hagyhatjuk.

Miben más a CM3 Alginat?
A CM3 Alginat nem az étkezés helyettesítésére szolgál. Teljesen természetes alapanyagokból
készült, rost alapú készítmény. Kifejezetten olyan összetevőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig jóllakottnak érezzük magunkat, és ezáltal kevesebbet együnk.

Felhasználási javaslat A CM3 kapszulából az étkezést megelőzően legalább 30 perccel 3 darabot kell bevenni egy nagy pohár vízzel. (A hatékony alkalmazás érdekében olvassa el a dobozban található használati útmutatót.)

Az Alginat-test a gyomorban megduzzadva órákig biztosítja a teltségérzetet, majd természetes úton lebomlik. Kinek ideális a CM3 Alginat kapszula? A CM3 Alginat minden olyan felnőtt számára ajánlott, akinek a BMI-Indexe magasabb 18,5-nél, és felismeri, hogy az elfogyasztott étel mennyiségének csökkentése segítene csökkenteni a testsúlyát.

Hogyan alkalmazhatom leghatékonyabban a CM3 Alginat kapszulát?
Különösen a kezdeti szakaszban fontos, hogy betartsa a kapszula napi 3x3-as adagolását. A gyomor jóllakottságért felelős érzékelőit (receptorait) a CM3 Alginat következetes bevétele folyamatosan stimulálja, így Ön időről időre egyre jobban fogja érzékelni a teltségérzet jeleit. A módszer előnye, hogy nem kell drasztikusan csökkentenie a bevitt kalória mennyiségét, így nem éhezik, elmarad a jójó effektus.
 A kezdeti - tréningszakasz - hosszabb időt is igénybe vehet. Legyen türelmes! Az adagolást akkor kezdje csökkenteni, amikor a telítettségérzete már ,,megedződött", s kisebb étkezéseknél is érzi, amikor már jóllakott. CM3 Alginat hatását az étkezéssel összefüggésben fejti ki, ezért 30 perccel a CM3 Alginat kapszula bevétele után feltétlenül ennie kell valamit.

Fontos az is, hogy nyugalomban étkezzen, s étkezés közben többször megkérdezze magától, vajon jóllakott-e már. A telítettség első jelénél hagyja abba az evést!
Tudnivalók

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
2015-08-01 10:51:45
Pozitívum: Elsö sorban nem eszem annyit nem vagyok èhes igaz mèg nem règota szedem fogyàst mèg nem tapasztaltam☺