Isostar por narancsos

Isostar por narancsos

Nincs raktáron

Izotóniás, ásványi anyagokat tartalmazó sportitalpor. .

Kosárba
EAN kód:7612100011218
Márka:Isostar
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Isostar por narancsos Részletes leírás

Isostar Hydrat&Perform izotóniás, ásványi anyagokat tartalmazó sportitalpor.
Az Isostar Hydrat&Perform sportital ideális azoknak, akik sportolnak vagy aktívan mozognak.

Az Isostar Hydrate&Perform frissítő és szomjoltó sportital, pótolja az elvesztett energiát, folyadékot és ásványi anyagokat. Tartalmaz kalciumot és magnéziumot, melyek az izomműködésben és a sejtek anyagcseréjében fontosak. B1 vitamin segít a fáradság elviselésében.
Fogyasztandó sportolás előtt, közben (150-200ml 15-20 percenként) és után.
400g = 5 liter

Készült: víz, szénhidrát (szacharóz, maltodextrin, étkezési sav: citromsav; nátrium-citrát, természetes aroma, kalcium-foszfát, magnézium-karbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, antioxidáns: aszkorbinsav, stabilizátor: szója olaj, kókusz olaj és természetes színezék: béta-karotin, B1 vitamin felhasználásával.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 08. 03.

  Mert jó!