Ferencz József keserűsós gyógyvíz 700 ml

Ferencz József keserűsós gyógyvíz 700 ml

Raktáron

Hatásosan alkalmazható még egyes epehólyag- és májbetegségek betegségek kezelésére, epekőképződés megelőzésére, cukorbetegségben. .

505 Ft
egységár: 0,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997263711215
Márka:Ferencz József
Kiszerelés:700 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ferencz József keserűsós gyógyvíz 700 ml Részletes leírás

Pontos megnevezése: Ferenc József keserűsós gyógyvíz 0,7 l PET

A Ferencz József keserűvíz elsősorban kíméletes hashajtásra, valamint enyhe bélgyulladás kezelésére alkalmas.
Összetételében a legfontosabb két alkotóelem a glaubersó és a keserűsó. Az emberi szervezetre gyakorolt hatását e két só határozza meg.
A keserűsós gyógyvíz azonban nemcsak a székrekedés befolyásolására használható, hanem a székrekedés következtében kifejlődött aranyérbetegség kezelésére is, valamint a székelés szabályozására, a végbél és alhasi szervek fájdalmas székeléssel járó megbetegedéseiben, sérv esetén.
A keserűvíz rendszeres fogyasztása eredményeként felgyorsult bélmozgás következtében gyorsabban halad át a bélcsatornán a táplálékok fehérje- és zsírtartalma, és kevesebb szívódik fel ezekből a szervezetbe, ezért célszerű a gyógyvizet nem közvetlenül étkezés előtt vagy után, hanem éhgyomorra elfogyasztani.
Fogyókúra kiegészítőként, vagy elhízás ellen alkalmazva viszont, éppen a fenti hatás miatt a főétkezések után érdemes a gyógyvizet fogyasztani.
Hatásosan alkalmazható még egyes epehólyag- és májbetegségek betegségek kezelésére, epekőképződés megelőzésére, cukorbetegségben.

Adagolás:
Az egyszeri hashajtásra ajánlott mennyiség 2-3 dl.
A tömény keserűvíz bélmozgató, hashajtó hatása lassabban - 12-24 óra alatt - alakul ki, a vízzel hígított, langyosan, éhgyomorra elfogyasztott keserűvíz már 1-2 óra múlva székletürítést eredményez.
Bélrenyheség tartós kezelésére naponta 1-2 dl gyógyvíz elfogyasztása ajánlott.
Fogyókúra esetén, elhízás ellen naponta 3X1-2 dl ajánlott a főétkezések után.

Nem használható:
Heveny gyomor- és bélhurut, savhiány, vérző gyomor- és bélfekély, szívgyengeség, valamint hasmenés, hányás és más módon bekövetkezett jelentős folyadékvesztés esetén.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T.Mária2018. 09. 04.

  Rendben tartja az anyagcserét,jó kiegészítője a fogyókúrának.

Anonim Felhasználó2018. 07. 05.

  Rendben tartja az anyagcserét.

Anonim Felhasználó2018. 03. 06.

  Még nem is kaptam meg.

Anonim Felhasználó2018. 01. 20.

  Amire ajánlják, arra tökéletesen megfelel!

Anonim Felhasználó2016. 12. 06.

  Kíméletesen fejti ki hatását.Amióta iszom a vizet, nem kell hashajtót enni.

Anonim Felhasználó2016. 10. 26.

  használ!!! bevált!

Lakatos Zoltán2016. 10. 12.

  Rendben tartja a székletet