QMED Soft Ball 25-30cm

QMED Soft Ball 25-30cm

Raktáron

Gerinc háti és deréktáji szakaszának tornáztatására, Doboz tartalma: 1 db soft ball, 1db fúvócső, 2 db szelepzáró tüske.

1 690 Ft
egységár: 1 690 Ft / db
Kosárba
EAN kód:930099
Márka:Qmed
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

QMED Soft Ball 25-30cm Részletes leírás

A kis helyigényű eszközt használhatjuk erősítő, zsírégető, stretching és pilates edzésekhez, de a gerinc különböző szakaszainak ergonómikus alátámasztásaként, vagy akár relaxációhoz is kiváló. Kifejezetten ajánljuk kar- és mellizom, belső comb- és farizom erősítéséhez. Egyedi gyakorlatokkal erősíti a medence- és a gátizmokat is. Használata javítja az egyensúlyérzéket és a testtartást. A Soft Ball használata minden korosztály számára, sport, prevenció vagy rehabilitáció céljából egyaránt ajánlott. Sérülés esetén lassan ereszt le, ezért használata azok számára is ajánlott, kiknek a biztonságos gyakorlatvégzés elsődleges szempont (pl. idős emberek, állapotos nők).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.