AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Armonia Synake Kígyóméreg lifting hatású arckrém jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:
Armonia Synake Kígyóméreg lifting hatású arckrém

Armonia Synake Kígyóméreg lifting hatású arckrém

Márka: Armonia
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 50 ml
  • érett bőrtípusra
  • hatása: bőrfeszesítő
  • érett bőrre
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
8420649011274
Aktuális ár:
8 949 Ft
Egységár:
178,98 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Kígyóméreg ,,Synake" Lifting hatású arckrém

* Különleges lifting hatás
* Bizionyított ránckisimító hatás
* Akkumulatív hidratáló hatás
* Parabénmentes
* SPF 15

A mély ráncok keletkezésének fő okozója a mimika. Mintegy 60 arcizom vesz részt a verbális- és a metakommunikációban. Ezek az arckifejezések idővel állandó nyomo kat, azaz mély mimikai ráncokat hoznak létre bőrünkön. A Synake kortalanító (anti aging) hatása különösen a mimikai ráncok esetében nyilvánul meg.

Mi a Synake és hogyan hat?
A Synake egy - szabadalmazott - aktív összetevő, egy ránctalanító hatású, szintetikus tripeptid, amely a természetes Waglerin 1 peptid utánzata. Ez a peptid
a templomi viperák mérgének idegbénító összetevője. Klinikai tanulmányok szerint a Synake az arcizom összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat.

Igazi korvarázsló hatás
A Synake fehérje leblokkolja a mimikai izmok sejtfa lá ban található receptorokat, aminek köszönhetően azok ellazulnak és a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek. A Synake hatása elképesztő: egészen különleges bőr kisimító tulajdonsággal ren delkezik és mindössze néhány napon belül jelentősen csökkenti a mimikai ráncok mély ségét. Egyesek a Botox méltó ellenfelének tartják! A klinikailag bizonyított ránctalanító hatással rendelkező Synake kígyóméreg utánzattal, füge kak tusz kivonattal (nopallal), továbbá az ultrahidratáló aloé verával, valamint SPF 15-ös napvédő faktorral kiegészített krém bársonyossá, hidratálttá teszi a bőrt és csökkenti az izomsejtek kontrakcióját.

Használati utasítás:
Naponta kétszer, reggel és este, alapos bőrtisztítás után finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk el az arcon, a nyakon és a dekoltázson. A krém használata után öt perccel már sminkelhetünk.

Garantáljuk, hogy bármely termékünk által esetlegesen kiváltott allergiás bőrreakció esetén, annak árát 100 %-ban visszatérítjük.